Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 210 2855183 / 210 2815902

Νέα / Ανακοινώσεις / Παρουσιάσεις

Παρουσίαση του βιβλίου - cd "Τόπος Άγραφος" @Ιανός

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου / CD της συνθέτριας Μάρθας Μεναχέμ με τίτλο Τόπος Άγραφος, σε στίχους Μαρίνου Καρβελά, την Παρασκευή 12 Οκτώβρη στη σκηνή του Ιανού.

Πλήθος κόσμου άκουσε και απόλαυσε την εκδήλωση, την οποία συνόδευσαν μουσικά οι τραγουδιστές: Μάρθα ΜεναχέμΑνδρέας ΣμυρνάκηςΕιρήνη Τζαμτζήκαι Γιώργος Φλωράκης.

Προλόγισαν ο ποιητής-συγγραφέας Δημητρης Λέντζος και η συγγραφέας-πρόεδρος της Ένωσης Φαιάκων Έφη Μαχιμάρη.

Οι συνθέσεις του δίσκου παρουσιάστηκαν ζωντανά από τους μουσικούς : Μάνος Κιτσικόπουλος (πιάνο), Βαγγέλης Ζωγράφος (μπάσο), Ελευθέριος Βαλασέλλης (κιθάρα), Γιώργος Γαϊτάνος (βιόλα), Μαρίνος Γαλατσινός (πνευστά), Μιχάλης Κωτσόγιαννης (τζουρά).

Όπως δήλωσε και η συνθέτρια "Η τέχνη μάς ενώνει καθώς και η πίστη και δράση για ό,τι πραγματικά αγαπάμε". 

Σας ευχαριστούμε όλους για τη χαρά και την τιμή!

Δείτε όλη την εκδήλωση εδώ.

 

___

Λίγα λόγια για το βιβλίο/CD:

Είναι ένας κύκλος από 10 + 1 τραγούδια και ποιήματα που αποτυπώνουν τη φωνή των  ταξιδευτών και τα ονόματα του νόστου τους στα σταυροδρόμια καιρών και εποχών.

Τραγούδια για τους οδοιπόρους που χαράζουν μια ατελεύτητη γραμμή με θραύσματα ονείρων, με στεναγμούς και εγκαρτέρηση, και πορευόμενοι διαβαίνουν μαζί με τον ουράνιο ποδηλάτη ως στήλη νέφους στον απρόσμενο ορίζοντα, σε Τόπο Άγραφο.

Τραγουδούν: Ιφιγένεια Κορολόγου, Σπυριδούλα ΜπάκαΑνδρέας Σμυρνάκης και Γιώργος Φλωράκης.

Η ενορχήστρωση είναι του Γιώργου Καγιαλίκου.

Παίζουν οι μουσικοί: Μάνος Κιτσικόπουλος (πιάνο), Γιάννης Πλαγιαννάκος (μπάσο), Γιάννης Γιαννάκος (κιθάρα), Γιώργος Γαϊτάνος (βιόλα), Μαρίνος Γαλατσινός(κλαρινέτο), Τίνα Δεσύλλα (όμποε), Ντάσο Κούρτι (ακορντεόν), Δημήτρης Ρέππας (μπουζούκι).

Martha Menahem

Matha Menahem

Μαρίνος Καρβελάς

Έφη Μαχιμάρη

Ανδρέας Σμυρνάκης

Γιώργος Φλωράκης

Δημήτρης Λέντζος

Ειρήνη Τζαμτζή

Τόπος Άγραφος

 

Share this post