Ετεροκυκλική Χημεία με μια Ματιά (1η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
JOHN A. JOULE, KEITH MILLS
Επιμέλεια:
Β. Σαρλή
ISBN:
978-960-394-814-8
Διαστάσεις:
21x28
Σελίδες:
164
Έτος έκδοσης:
2011
Τιμή πώλησης 32 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Η κατανόηση της Ετεροκυκλικής Χημείας είναι μείζονος σημασίας στη μελέτη αλλά και στην εφαρμογή της Οργανικής Χημείας ως ένα κεντρικό κομμάτι στα ολοένα και πιο δημοφιλή μαθήματα της ιατρικής και της φαρμακευτικής χημείας.
Η Ετεροκυκλική Χημεία με μια Ματιά παρέχει μια ακριβή σύνοψη των κύριων αρχών και αντιδράσεων της Ετεροκυκλικής Χημείας για φοιτητές που μελετούν τη χημεία και σχετικά μαθήματα σε ένα προπτυχιακό επίπεδο. Βασισμένη στην προσέγγιση της σειράς «με μια ματιά», που είναι πολύ επιτυχημένη και φιλική προς τον φοιτητή, το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου επελέγη προκειμένου να βοηθήσει τον φοιτητή να συλλάβει την έννοια της Ετεροκυκλικής Χημείας, εξασφαλίζοντας ότι μπορούν, με πίστη στις δυνατότητές τους, να αξιοποιήσουν αυτή τη γνώση, όταν χρειάζεται.
Οι φοιτητές που αναζητούν μια προσβάσιμη σύνοψη Ετεροκυκλικής Χημείας θα βρουν αυτό το βιβλίο ως μια ιδανική πηγή των πληροφοριών που χρειάζονται. Επιπροσθέτως, η δομή του βιβλίου, που διευκολύνει την ταχεία αφομοίωση, την κατανόηση αλλά και την ανάκληση των κύριων εννοιών, δεδομένων και ορισμών, θα αποδειχθεί ότι είναι μια ανυπολόγιστης αξίας βοήθεια στην επανάληψη των φοιτητών κατά την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις.
Ο John A Joule είναι Επίτιμος Καθηγητής στη Σχολή της Χημείας στο Πανεπιστήμιο του Μάντεστερ, στη Μ. Βρετανία, και ο Keith Mills αφιέρωσε 25 χρόνια στην Ιατρική Χημεία και στην εξέλιξη της Χημείας στο GlaxoSmithKline, Stevenage, στη Μ. Βρετανία και τώρα είναι ένας ανεξάρτητος σύμβουλος.