Ωτορινολαρυγγολογία: Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου (τόμος Α και Β)
Χειρουργική με μια Ματιά (4η έκδοση)
Η σειρά με μια Ματιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους φοιτητές της Ιατρικής και τους νέους ιατρούς για την ακριβή και απλή προσέγγιση του θέματος και την εξαίρετη εικονογράφηση. Κάθε μικρό κεφάλαιο καλύπτεται με ένα δισέλιδο που έχει έγχρωμα περιληπτικά διαγράμματα στην αριστερή σελίδα και επεξηγηματικό κείμενο στα δεξιά. Καλύπτοντας ένα ευρύ πεδίο με θέματα, τα βιβλία σε αυτήν τη σειρά είναι κατάλληλα ως εισαγωγικά κείμενα προς το θέμα ή εξυπηρετούν σκοπούς επανάληψης και είναι χρήσιμα όχι μόνο στις ιατρικές σχολές αλλά και παραέξω. Οτιδήποτε χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τη Χειρουργική...με μια Ματιά! Ακολουθώντας την οικεία, εύχρηστη μορφή της σειράς με μια Ματιά, και τώρα πλήρως χρωματισμένη, η Χειρουργική με μια Ματιά αποτελεί μια προσιτή εισαγωγή αλλά και υλικό επανάληψης για τους φοιτητές της Ιατρικής. Πλήρως αναθεωρημένο και ενημερωμένο, αυτό το βιβλίο παρέχει μια φιλική προς τον αναγνώστη, εφ' όλης της ύλης προσέγγιση της χειρουργικής για να ενσωματώσει ό,τι χρειάζεται να ξέρει ο φοιτητής. Αυτή η νέα έκδοση: • Παρουσιάζεται σε πλήρως έγχρωμη μορφή για την ακόμη μεγαλύτερη ευκολία του αναγνώστη • Επικεντρώνεται στις κύριες αρχές και τις σπουδαίες ασθένειες που είναι αναγκαίες στη τρέχουσα διδακτέα ύλη • Παρέχει εκτεταμένη αναφορά στην αναισθησία και τη παιδιατρική χειρουργική • Χωρίζει το μέρος της παιδιατρικής χειρουργικής σε δύο επιμέρους νέα κεφάλαια, για να αποτυπωθεί η στένωση του πυλωρού στην παιδική ηλικία, ο εγκολεασμός και η κακή θέση του οργάνου • Αντανακλά την πιο πρόσφατη πρακτική, π.χ. νέα θεραπευτική αντιμετώπιση για την εκτομή των κιρσοειδών φλεβών • Εμπεριέχει περισσότερες πρακτικές πληροφορίες στο μέρος των Παρουσιάσεων πάνω σε συγκεκριμένα θέματα. Η Χειρουργική με μια Ματιά αποτελεί μια πολύτιμη πηγή για όλους τους φοιτητές της Ιατρικής, τους νέους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των χειρoυργικών κλινικών. Αξιολόγηση στις προηγούμενες εκδόσεις «Αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για τις εξετάσεις, καθώς
Τιμή πώλησης: 32 €
Χειρουργική Ανατομική με φωτογραφικό άτλαντα
Επιστημονικά ακριβές και εύκολα κατανοητό. Αυτή είναι η κεντρική ιδεατού συνδυασμού ενός εγχειριδίου και άτλαντα μαζί. Σε περισσότερες από 800 εικόνες, παρουσιάζονται όλες οι όψεις της δομής του ανθρωπίνου σώματος. Κύτταρα, ιστοί όργανα, τοπογραφία, ανάπτυξη και μορφή εξετάζονται το καθένα τόσο από λειτουργική όσο και από κλινική άποψη. Τα θετικά σημεία: Λαμβάνει υπόψη τις σύγχρονες τεχνικές απεικόνισης, όπως μαγνητική και αξονική τομογραφία και υπερηχογράφημα. Οι απεικονίσεις είναι πλήρεις με γερμανικούς και λατινικούς ανατομικούς όρους και εξηγούνται αναλυτικά. Σύντομα κείμενα προλογίζουν τη λειτουργία και τη δομή των οργάνων. Με 5800 ξεχωριστές εικονογραφήσεις αυτό το βιβλίο διατηρεί την αξία του ως εγχειρίδιο αναφοράς και πέρα από τις εξετάσεις. Αυτό το βιβλίο είναι ένας επιτυχημένος συνδυασμός άτλαντα και εγχειριδίου. (...) ένα κατάλληλο βιβλίο τόσο για την εκπαίδευση, όσο και ως εγχειρίδιο αναφοράς. Die diakonie Schwester Ο Thiel φέρνει ζωή στην Ανατομική! Εδώ η Ανατομική είναι πολύ περισσότερα από ένα νεκρό αντικείμενο: επαναστατικές διαδικασίες συντήρησης παραστατικές ανατομικές παρασκευές γεμάτο από ζωντανές φωτογραφίες Αυτό που ο Thiel κάνει τόσο μοναδικά: φυσικά χρώματα με υψηλή πλαστικότητα και πιστή λεπτομέρεια θαυμάσιες περιγραφές των ανθρωπίνων οργάνων και της εσωτερικής τους σχέσης ακριβής αναπαράσταση κλινικών πράξεων, όπως οδοί προσπέλασης στη χειρουργική και παρακεντήσεις αρθρώσεων Απαραίτητο και χρηστικό για χειρουργούς, ανατόμους, γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και φοιτητές Ιατρικής - απλά ο καθένας τους πρέπει να το έχει!
Τιμή πώλησης: 100 €
Χειρουργική Ανατομία - Κλινική εξέταση
Η παραδοσιακή, εντατική και λεπτομερής εκπαίδευση στην ανατομία επί πτωμάτων που γίνεται στα πρώτα έτη της ιατρικής σχολής έχει σε μεγάλο μέρος ξεχαστεί έως ότου οι φοιτητές ξεκινήσουν την κλινική τους εκπαίδευση. Στην αποφοίτηση η ανατομία μπορεί ήδη ν' αποτελεί μία μακρινή ανάμνηση. Αυτό το βιβλίο έχει σκοπό να παρουσιάσει τα βασικά θέματα της ανατομίας και να δείξει τη σημασία τους για την κλινική εξέταση και τη λήψη ιστορικού των χειρουργικών ασθενών. Αυτό το βιβλίο δεν επιδιώκει να παρουσιάσει όλες τις ανατομικές λεπτομέρειες* υπάρχουν γι' αυτό το σκοπό εξαιρετικοί ανατομικοί άτλαντες. Στην κλινική πράξη όμως, το σχήμα του ανθρωπίνου σώματος αλλάζει με χα χρόνια, γι' αυτό ακριβώς η αναγνο5ριση των βασικών ανατομικών χαρακτηριστικών είναι σημαντική για το ιστορικό και την εξέταση. Αυτό το βιβλίο είναι σχεδιασμένο ώστε να διευκολύνει τη σύγκριση μεταξύ φυσιολογικής κι ανώμαλης ανατομίας με τη χρήση επιφανειακών χαρακτηριστικών του σώματος και ακτινολογικών ευρημάτων. Το βιβλίο πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως ένα σημείο εκκίνησης στην προσπάθεια κατανόησης του πώς η ανατομία, το κλινικό ιστορικό κι η φυσική εξέταση μπορούν να συνδυαστούν για να γίνει η διάγνωση σε ασθενείς με χειρουργικές παθήσεις.
Τιμή πώλησης: 45 €
Χειρουργική (Α+Β τόμος)
Χειρουργικές Λοιμώξεις (2η έκδοση)
Υπερηχογραφική Απεικόνιση του Μυοσκελετικού Συστήματος: Πρακτικός Οδηγός (2ή έκδοση)
Παρουσιάζουμε τον ιδανικό προσβάσιμο οδηγό για όλες τις κλινικώς χρήσιμες υπερηχογραφικές τεχνικές και τις κύριες εφαρμογές τους στη διάγνωση και την αντιμετώπιση ασθενών. Πλήρως αναθεωρημένο με πλούσιες ενημερώσεις σε όλο το βιβλίο, το σύγγραμμα Μυοσκελετικός Υπέρηχος στην Πράξη περιλαμβάνει όλες τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία των υπερήχων, εξοπλίζοντάς σας ώστε να βελτιστοποιήσετε την ικανότητα να αξιολογείτε αποτελεσματικά τις εικόνες που θα συναντάτε. • Εφαρμόστε όλες τις πιο πρόσφατες γνώσεις στην υπερηχογραφία του μυοσκελετικού με εκτεταμένη κάλυψη του ώμου, του αγκώνα, του καρπού, της άκρας χειρός, του ισχίου, του γόνατος, του άκρου πόδα και του ταρσού, όπως επίσης και παρεμβατικές τεχνικές. • Πραγματοποιήστε τις ακριβέστερες ερμηνείες και διαγνώσεις με τη βοήθεια εκατοντάδων καινούργιων διαγραμμάτων και εικόνων. • Παραπομπές σε πίνακες για την άμεση εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με το πιο πιθανό κλινικό πρόβλημα που αξιολογείται.
Τιμή πώλησης: 80 €