Ψυχιατρική με μια Ματιά (5η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
CORNELIUS KATONA, CLAUDIA COOPER, MARY ROBERTSON
Επιμέλεια:
Φ. Γουρζής
ISBN:
978-960-583-075-5
Διαστάσεις:
21x28
Σελίδες:
128
Έτος έκδοσης:
2015
Κατηγορία προϊόντος: Ψυχιατρική, Επιστημονικές Εκδόσεις
Τιμή πώλησης 32 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Η Ψυχιατρική με μια Ματιά είναι ένα σύγγραμμα εύχρηστο και προσβάσιμο για όλους τους φοιτητές της ψυχιατρικής. Βοηθά στην ανάπτυξη δεξιοτήτων αναφορικά με τη λήψη ιστορικού και την εκτέλεση της Σύντομης Εξέτασης της Νοητικής Κατάστασης, και παρουσιάζει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη βασική επιστήμη, τη θεραπεία και την αντιμετώπιση των μειζόνων διαταραχών.
Η έκδοση αυτή περιέχει:
• Σχολαστική ενημέρωση και αναδιοργάνωση της εικονογράφησης, παρέχοντας μεγαλύτερη σαφήνεια και καλύτερη κατανόηση από όσους είναι νέοι στο θέμα
• Μεγαλύτερη έμφαση στη λήψη ιστορικού και την εξέταση – απαραίτητο στοιχείο της κλινικής πράξης
• Νέα κεφάλαια για την ικανότητα ψυχικής υγείας και κάλυψη της νομοθεσίας της περίθαλψης στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία
• Περισσότερο Εκτεταμένες Ερωτήσεις Αντιστοίχισης, ολοκαίνουργιες Ερωτήσεις Μίας Βέλτιστης Απάντησης και δείγματα φύλλων βαθμολόγησης για τις OSCE ώστε να ελέγξετε τις γνώσεις σας.
Η Ψυχιατρική με μια Ματιά αποτελεί το ιδανικό συνοδό εγχειρίδιο για οποιονδήποτε ξεκινά ένα μάθημα στην ψυχιατρική και θα βοηθήσει φοιτητές της ιατρικής, ειδικευόμενους ιατρούς και εκπαιδευόμενους ψυχιάτρους, όπως επίσης και φοιτητές της νοσηλευτικής και άλλους επαγγελματίες υγείας.