Το Αναπνευστικό Σύστημα με μια Ματιά

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
JEREMY P.T. WARD, JANE WARD, RICHARD M. LEACH
Επιμέλεια:
Κ.Β. Σπυρόπουλος
ISBN:
978-960-394-898-8
Διαστάσεις:
21x28
Σελίδες:
124
Έτος έκδοσης:
2013
Τιμή πώλησης 32 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Η σειρά βιβλίων «Με μια ματιά» είναι δημοφιλής μεταξύ των φοιτητών ιατρικής και των νέων ιατρών για την συνεπτυγμένη και απλή προσέγγιση και τις εξαιρετικές εικόνες.
Κάθε κεφάλαιο αποτελείται από ένα δισέλιδο που περιλαμβάνει έγχρωμα συνοπτικά διαγράμματα στην αριστερή σελίδα και επεξηγηματικό κείμενο στη δεξιά. Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, τα βιβλία της σειράς «Με μια ματιά» είναι ιδανικά σαν εισαγωγή στο αντικείμενο που αναπτύσσουν ή σαν βοηθός στην επανάληψη και είναι χρήσιμα στους φοιτητές ιατρικής και μετά τη σχολή.
Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το Αναπνευστικό Σύστημα...
με μια ματιά!
Ακολουθώντας το γνώριμο, εύκολο στον αναγνώστη πρότυπο των βιβλίων της σειράς «Με μια ματιά», τώρα με έγχρωμα σχήματα, το Αναπνευστικό Σύστημα με μια Mατιά ενδείκνυται ως εισαγωγή, αλλά και για την επανάληψη για τους φοιτητές ιατρικής. Αντανακλώντας τις αλλαγές στο περιεχόμενο και τις μεθόδους διδασκαλίας στην ιατρική εκπαίδευση, και ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα, αυτό το βιβλίο της σειράς «Με μια ματιά» δίνει μια φιλική στον αναγνώστη περίληψη του Αναπνευστικού Συστήματος, προσφέροντας στον φοιτητή ιατρικής όλα όσα χρειάζεται να ξέρει.
Αυτή η νέα έκδοση του Αναπνευστικού Συστήματος με μια Ματιά:
• Συμβάλλει στην απαρτίωση της γνώσης συνδυάζοντας βασικές επιστήμες και κλινική γνώση – ιδανικό για εκπαίδευση κατά σύστημα
• Περιλαμβάνει τόσο παθοφυσιολογία, όσο και κλινικά στοιχεία για το αναπνευστικό σύστημα
• Περιέχει περισσότερα κλινικά προβλήματα, βελτιωμένες έγχρωμες εικόνες, καθώς και νέα κεφάλαια σχετικά με την επιδημιολογία νοσημάτων του αναπνευστικού συστήματος, ζητήματα δημόσιας υγείας και τη σαρκοείδωση
• Περιλαμβάνει ερωτήσεις αυτό-αξιολόγησης με τις απαντήσεις τους, όπως και πίνακα με βασικά μεγέθη
• Αποτελεί ένα απλό και εύχρηστο οδηγό για την εκμάθηση και για την επανάληψη