Φυσιολογία του Αναπνευστικού(6η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
J. WEST
Επιμέλεια:
Π. Μπεχράκης
ISBN:
978-960-394-169-9
Διαστάσεις:
16Χ24
Σελίδες:
212
Έτος έκδοσης:
2003
Τιμή πώλησης 45 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Αναμφίβολα πρόκειται για κλασσικό έργο, γραμμένο από τον αναγνωρισμένο ερευνητή, βαθύ γνώστη και μεγάλο δάσκαλο της Φυσιολογίας της Αναπνοής John B. West.
Το απλό αυτό βιβλίο, έχει καθιερωθεί σήμερα σε παγκόσμια κλίμακα σαν εισαγωγικό βοήθημα διδασκαλίας των βασικών αρχών της Φυσιολογίας της Αναπνοής, ενώ στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας διδάσκεται κανονικά τα τελευταία οκτώ χρόνια στους δευτεροετείς φοιτητές της Ιατρικής και Οδοντιατρικής Σχολής.
Με άφθονα ωραιότατα σχήματα, με λόγο σαφή και καθαρό, ο συγγραφέας αρθρώνει τις σύμπλοκες έννοιες της Φυσιολογίας της Αναπνοής σε ένα κλινικά προσανατολισμένο και φιλικό στον αναγνώστη εκπαιδευτικό κείμενο. Ο φοιτητής, ο ειδικευόμενος Πνευμονολόγος, Αναισθησιολόγος, Παθολόγος ή Χειρουργός, ξεναγείται με μοναδική απλότητα στα δύσβατα μονοπάτια της Φυσιολογίας της Αναπνοής και κάνει κτήμα του τις βασικές έννοιες της λειτουργίας του Αναπνευστικού Συστήματος του Ανθρώπου. Αλλά και ο έμπειρος κλινικός ιατρός θα βρει στις σελίδες που ακολουθούν εξήγηση στα περισσότερα προβλήματα της καθημερινής κλινικής πράξης, που σχετίζονται με την Αναπνευστική λειτουργία.
Τέλος, ο καθηγητής της Ιατρικής έχει να αντλήσει από το βιβλίο αυτό, το σοφό δίδαγμα ότι και οι πιο δύσκολες έννοιες της Ιατρικής Επιστήμης είναι δυνατόν να παρουσιάζονται στο φοιτητή ή το νέο γιατρό απλά, επαγωγικά και σύντομα.