Ιατρική Φυσιολογία (Guyton and Hall) (12η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
JOHN E. HALL, ARTHUR C. GUYTON
Επιμέλεια:
Μ. Κουτσιλιέρης, Γ. Ανωγειαννάκις
ISBN:
978-960-394-929-9
Διαστάσεις:
21x28
Σελίδες:
1020
Έτος έκδοσης:
2013
Τιμή πώλησης 110 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Αυτή νέα έκδοση συνεχίζει τη μακρά παράδοση του Guyton and Hall ως ένα από τα πιο δημοφιλή βιβλία φυσιολογίας σε παγκόσμια κλίμακα, διατυπώνοντας πολύπλοκες έννοιες σε γλώσσα εύκολη και κατανοητή.
Τώρα, με μια βελτιωμένη έγχρωμη απεικόνιση, μέσω ενημερώσεων που αντανακλούν τις αρχές της σύγχρονης Ιατρικής και επιστήμης, παραμένει μια εξαιρετική πηγή όσον αφορά στη γνώση πάνω στη φυσιολογία του ανθρώπου.
• Μάθετε και απομνημονεύστε τις πιο σημαντικές έννοιες με τρόπο εύκολο, χάρη στα συνοπτικά, ευανάγνωστα, προσεκτικά διαμορφωμένα κεφάλαια και σε έναν έγχρωμο σχεδιασμό, φιλικό προς τον αναγνώστη.
• Ανακαλύψτε τη σύγχρονη φυσιολογία με ενημερώσεις που αντανακλούν τις πρόσφατες εξελίξεις σε θέματα αναφορικά με τη μοριακή βιολογία, το καρδιαγγειακό σύστημα, τη νευροφυσιολογία και το γαστρεντερικό σύστημα.
• Οπτικοποιήστε με σαφήνεια τις βασικές αρχές της φυσιολογίας με πάνω από 1.000 σχέδια και διαγράμματα με έντονη και έγχρωμη μορφοποίηση.
• Διαχωρίστε τις βασικές έννοιες μέσα από περισσότερο αναλυτικό υλικό, με έναν σχεδιασμό που χρησιμοποιεί τις αποχρώσεις του γκρι, ώστε να γίνεται ο διαχωρισμός αυτών που «χρειάζεται να γνωρίζετε» και αυτών που «καλό είναι να γνωρίζετε».