Γενική και Συστηματική Παθολογική Ανατομική (5η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
J.C.E. UNDERWOOD, S.S. CROSS
Επιμέλεια:
Ε.Ν. Σταθόπουλος
ISBN:
978-960-394-696-0
Διαστάσεις:
21x28
Σελίδες:
962
Έτος έκδοσης:
2012
Τιμή πώλησης 98 €
  • 0 Review

Περιγραφή

H Γενική και Συστηματική Παθολογική Ανατομική είναι ένα γνωστό διεθνώς και με εξαιρετική φήμη βιβλίο, γραμμένο και σχεδιασμένο κυρίως για σπουδαστές της ιατρικής και συναφών επιστημών. Η Παθολογική Ανατομική παρουσιάζεται υπό το πρίσμα της σύγχρονης κυτταρικής και μοριακής βιολογίας και κλινικής πράξης. Το βιβλίο εξετάζει διεξοδικά νοσογόνους μηχανισμούς και την παθολογική ανατομική συγκεκριμένων παθήσεων.
Για την παρούσα πέμπτη έκδοση όλο το κείμενο αναθεωρήθηκε και εκσυγχρονίστηκε, υπό την καθοδήγηση διεθνών συμβούλων. Με στόχο τη βασισμένη σε προβλήματα μάθηση προστέθηκαν νέα στοιχεία, όπως διαγράμματα του σώματος με επισημειωμένα σημεία, συμπτώματα και νόσους, καθώς και ένα ξεχωριστό ευρετήριο των συνηθισμένων κλινικών προβλημάτων.
Από κριτικές των προηγούμενων εκδόσεων:
"...κλασικό για τους φοιτητές σχεδόν από τη στιγμή που έφθασε στα ράφια των βιβλιοθηκών." Histopathology
"...χωρίς αμφιβολία θα γίνει μπεστ-σέλερ—πολύτιμο για τους φοιτητές." Journal of Clinical Pathology
"Βιβλία σαν αυτό αξίζουν ευρύτατη διάδοση." Modern Pathology
"...πράγματι είναι εξαιρετικό βιβλίο...Συνιστάται ανεπιφύλακτα." Journal of Pathology
Ένα βραβευμένο βιβλίο
Οι προηγούμενες εκδόσεις της Γενικής και Συστηματικής Παθολογικής Ανατομικής κέρδισαν το Πρώτο Βραβείο για την Ομάδα Ιατρικών Συγγραφέων των Βραβείων της Εταιρίας Συγγραφέων (2000), Πρώτο Βρετανικό Βραβείο για τον Σχεδιασμό και Παραγωγή Βιβλίων (2001) και Πρώτο Βραβείο της Βρετανικής Ιατρικής Εταιρίας για Φοιτητικά Διδακτικά Βιβλία (2005).