Βασική Παθολογική Ανατομία (8η εκδ.)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
S. ROBBINS, V. KUMAR, A. ABBAS, N. FAUSTO, R. MITCHELL
Επιμέλεια:
Χ. Δ. Σκόπα
ISBN:
978-960-394-682-3
Διαστάσεις:
21X28
Σελίδες:
990
Έτος έκδοσης:
2010
Τιμή πώλησης 120 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Αποκτήστε τη γνώση της παθολογικής ανατομίας που χρειάζεστε, με τον τρόπο που θέλετε, από το όνομα που εμπιστεύεστε!

Η Βασική Παθολογική Ανατομία Robbins έχει βοηθήσει αμέτρητους σπουδαστές να κάνουν κτήμα τους τις βασικές αρχές της παθολογικής ανατομίας. Η παρούσα 8η έκδοση συνεχίζει αυτή την παράδοση, προσφέροντας εξαιρετική και φιλική προς τον χρήστη κάλυψη των τελευταίων εξελίξεων στον τομέα. Κλινικοπαθολογοανατομικοί συσχετισμοί τονίζουν τις σχέσεις μεταξύ βασικής επιστήμης και κλινικής ιατρικής, ενώ φωτογραφίες και μικροφωτογραφίες προηγμένης τεχνολογίας, μαζί με πολλά σχήματα που πρωτοεμφανίζονται στην έκδοση, βοηθούν να κατανοήσετε περίπλοκες αρχές.

• Λύστε τις απορίες σας για όλες τις βασικές έννοιες της παθολογικής ανατομίας με την καθοδήγηση μιας έμπειρης και διάσημης συντακτικής ομάδας.
• Κατανοήστε τις σχέσεις μεταξύ βασικής επιστήμης και κλινικής ιατρικής, συσχετίζοντας κλινικά, μορφολογικά και μοριακά χαρακτηριστικά.
• Μάθετε οπτικά περίπλοκες αρχές με τη βοήθεια περισσότερων από 1000 σχημάτων, φωτογραφιών και μικροφωτογραφιών υψηλής ποιότητας και έγχρωμων
• Ελέγξτε τις γνώσεις σας με τις Περιλήψεις που περιέχουν τα βασικά σημεία κάθε κεφαλαίου.

“Ένα κλασικό έναυσμα της ιατρικής εκπαίδευσης…Ένα ενημερωμένο, περιεκτικό και κατανοητό βιβλίο που καλύπτει τα βασικά στοιχεία της παθολογικής ανατομίας του ανθρώπου. Οι σπουδαστές της ιατρικής και οι διδάσκοντες θα εκτιμήσουν ασφαλώς την νέα έκδοση. Οι συγγραφείς πρέπει να επαινεθούν για τη συνεχή βελτίωση ενός φημισμένου διδακτικού εγχειριδίου.” — Modern Pathology, ανασκόπηση της τελευταίας έκδοσης.