Η Παιδιατρική με μια Ματιά (1η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
LAWRENCE MIALL, MARY RUDOLF, MALCOLM LEVENE
Επιμέλεια:
Γ.Π. Χρούσος
ISBN:
978-960-394-386-0
Διαστάσεις:
21x28
Σελίδες:
140
Έτος έκδοσης:
2006
Τιμή πώλησης 32 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Η παιδιατρική με μια ματιά ακολουθώντας τη μορφή της εύκολης προς χρήση σειράς “Με μια ματιά”, κάθε διπλή σελίδα περιέχει ένα διάγραμμα, που συνοψίζει τις κύριες διαφορικές διαγνώσεις για κάθε εμφανιζόμενο σύμπτωμα, παράλληλα με το κείμενο που καλύπτει τις πιο σημαντικές παθήσεις και τον τρόπο αντιμετώπισής τους. Για κάθε σύμπτωμα, παρέχονται λεπτομέρειες για το σχετικό ιατρικό ιστορικό και τις εξετάσεις που πρέπει να αναζητά κανείς κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.
Το βιβλίο αποτελείται από εννέα μέρη, τα οποία καλύπτουν όλο το εύρος της παιδιατρικής. Υπάρχουν διάφορα μέρη για την ανάπτυξη, τα κοινά συμπτώματα, τις οξείες παθήσεις, τα επείγοντα περιστατικά, το νεογέννητο νεογνό, τις χρόνιες ασθένειες και αναπηρίες. Ξεχωριστά κεφάλαια εξετάζουν επίσης την αξιολόγηση του παιδιού, την παρακολούθηση της υγείας του, το παιδί στο σχολείο καθώς και κοινωνικά και οικογενειακά θέματα.
H Παιδιατρική με Μια Ματιά ανταποκρίνεται στο πρόγραμμα μελέτης και χρόνου των σπουδαστών της ιατρικής, ειδικευόμενων ιατρών και γενικών ιατρών. Είναι ιδανική ως κύριο ή συμπληρωματικό σύγγραμμα για τις προφορικές παραδόσεις και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την προετοιμασία των εξετάσεων. Οι σπουδαστές της νοσηλευτικής, οι φυσιοθεραπευτές ,επίσης, θα βρουν αυτό το βιβλίο ανεκτίμητης αξίας.