Θεμελιώδεις Επιστημονικές Αρχές της Ουρολογίας (1η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
CHRISTOPHER R. CHAPPLE, WILLIAM D. STEERS
Επιμέλεια:
Π. Περιμένης
ISBN:
978-960-583-054-0
Διαστάσεις:
21x28
Σελίδες:
546
Έτος έκδοσης:
2016
Κατηγορία προϊόντος: Ουρολογία, Επιστημονικές Εκδόσεις
Τιμή πώλησης 55 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Οι Θεμελιώδεις Επιστημονικές Αρχές της Ουρολογίας εστιάζουν στις πτυχές της ουρολογίας που συχνά παραλείπονται στη σύγχρονη πρακτική, οι οποίες ωστόσο προοδεύουν όλο και περισσότερο και αποτελούν τη βάση μεγάλου μέρους της μη ογκολογικής πρακτικής.
Στο βιβλίο αυτό γίνεται μία ανασκόπηση της ανώτερης ουροποιητικής οδού, της απόφραξης του πυελο-ουρητηρικού συνδέσμου, των πρόσφατων προσπελάσεων στη νεφρολιθίαση, της φαρμακολογίας της ουροδόχου κύστεως και των διαταραχών στη λειτουργία της κατώτερης ουροποιητικής οδού. Επιπροσθέτως, συζητούνται πτυχές της φυσιολογίας του κατώτερου ουροποιητικού και σημαντικά ζητήματα σχετικά με τη νευρολογία και την ουρο- γυναικολογία. Παράλληλα, καθώς η λαπαροσκόπηση γίνεται όλο και πιο σημαντική, το θέμα καλύπτεται εκτεταμένα σε πλαίσιο ουσιαστικής πληροφόρησης σχετικά με τη λαπαροσκοπική ανατομία.
Το σύγγραμμα Θεμελιώδεις Επιστημονικές Αρχές της Ουρολογίας αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια σφαιρική εικόνα των εξελίξεων στην ουρολογία.