Ο Προστάτης Αδένας - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
Α. ΣΤΕΛΛΟΣ
ISBN:
978-960-394-194-1
Διαστάσεις:
14Χ21
Σελίδες:
114
Έτος έκδοσης:
2003
Κατηγορία προϊόντος: Ουρολογία, Επιστημονικές Εκδόσεις
Τιμή πώλησης 17 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Λίγα λόγια από τον Συγγραφέα:
Ελπίζω το βιβλίο τούτο να συμβάλλει στην διευκρίνηση των αμφιβολιών
και του άγχους, που κρατάει ορισμένους σε απόσταση από το γιατρό.
Είτε από έλλειψη πλήρους και σύγχρονης επιστημονικής κατατόπισης ή, συνήθως, από μια εσωτερική ψυχολογική τάση του γιατρού να κρατάει πολλές πληροφορίες αδιευκρίνιστες. Συχνά βλέπω ασθενείς που έχουν προηγούμενα καταφύγει σε ένα ή και περισσότερους ειδικούς και όμως φαίνονται να είναι τελείως ακατατόπιστοι σε πολλά πράγματα που αφορούν την κατάστασή τους. «Γιατί δεν ρώτησες τον γιατρό σου;» είναι η δική μου ερώτηση. Συνήθως παίρνω μια κάπως συγκεχυμένη απάντηση ή το κλασσικό «ρώτησα και δεν μου απάντησαν». Πιστεύω, χωρίς αμφιβολία, ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του ασθενούς πάντοτε να ξέρει τι έχει και τι μέλλει γενέσθαι.
Δυστυχώς η χρήση του διαδικτύου είναι σχετικά πολύ μικρή ακόμη εδώ στην Ελλάδα. Είναι θέμα γενικότερου μορφωτικού και πολιτιστικού προσδιορισμού του Έλληνα ώστε να προσαρμοστεί άνετα στα δεδομένα της παγκοσμιοποίησης του σήμερα. Θα πάρει χρόνο αλλά κι αυτό θα το καταφέρει ο... πολυμήχανος Έλληνας.
Για όλους τους παραπάνω λόγους μια προσπάθεια εκ μέρους μου, πιστεύω, δεν μπορεί να πάει χαμένη. Η ταξινόμηση μάλιστα του βιβλίου σε επί μέρους κεφάλαια θα διευκολύνει τον αναγνώστη να προσφεύγει εύκολα σε περιοχές πιθανού αμεσότερου ενδιαφέροντός του.