Τεχνικές Αποκατάστασης Αθλητικών Κακώσεων (6η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
WILLIAM E. PRENTICE, TOMAS W. KAMINSKI, JASON SCIBEK
ISBN:
9789605833565
Διαστάσεις:
17x24
Σελίδες:
900
Έτος έκδοσης:
2018
Επιμέλεια:
Κ.Δ. Κατσουλάκης
Τιμή πώλησης 70 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Οι Τεχνικές αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων, 6η έκδοση
είναι μια περιεκτική αναφορά γραμμένη για τον φοιτητή φυσικοθεραπείας ο οποίος ενδιαφέρεται να αποκτήσει βαθύτερη γνώση της θεωρίας και της πρακτικής εφαρμογής των τεχνικών αποκατάστασης που χρησιμοποιούνται στο αθλητιατρικό περιβάλλον.

Ο Dr. William E. Prentice και οι συνεργάτες του, συνδύασαν την ειδημοσύνη και τις γνώσεις τους για να δημιουργήσουν ένα κείμενο που περικλείει όλες τις πτυχές της αποκατάστασης στην αθλητιατρική. Η παρούσα 6η έκδοση παρέχει στον φυσικοθεραπευτή έναν ολοκληρωμένο οδηγό αναφορικά με τον σχεδιασμό, την εφαρμογή και την επίβλεψη των προγραμμάτων αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων.

Το σύγγραμμα έχει απευθύνεται σε φυσικοθεραπευτές που πρέπει να εφαρμόσουν τη θεωρία σε κλινικό πλαίσιο. Παρότι είναι διαθέσιμα πολυάριθμα βιβλία σχετικά με την αποκατάσταση κακώσεων σε ποικίλους πληθυσμούς ασθενών, οι Τεχνικές αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων, 6η έκδοση επικεντρώνονται αποκλειστικά στην εφαρμογή των τεχνικών αποκατάστασης στο αθλητικό περιβάλλον με ιατρική έμφαση σε μοναδικά αθλήματα.

Νέα χαρακτηριστικά της 6ης έκδοσης:

  •  Νέος σχεδιασμός με τετραχρωμία
  •  Ενσωματωμένο εργαστηριακό εγχειρίδιο
  •  Περισσότερες από 1.000 πλήρως έγχρωμες εικόνες σε όλο το βιβλίο

Το σύγγραμμα οι Τεχνικές αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων, 6η έκδοση είναι το ιδανικό βοήθημα για φοιτητές φυσικοθεραπείας, ακαδημαϊκούς και κλινικούς, και για όλους τους επαγγελματίες που καταπιάνονται με τις αθλητικές κακώσεις, τις ασκήσεις ενδυνάμωσης και την προπόνηση αθλητών για επιστροφή στο αγωνιστικό περιβάλλον.