Εγχειρίδιο Ενδοδοντολογίας (2η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
GUNNAR BERGENHOLTZ, PREBEN HORSTED-BINDSLEV, CLAES REIT
ISBN:
9789605831622
Διαστάσεις:
21x28
Σελίδες:
440
Έτος έκδοσης:
2017
Επιμέλεια:
Γ. Μικρογεώργης, Ε-Τ. Φαρμάκης
Τιμή πώλησης 75 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Η δεύτερη έκδοση του Εγχειριδίου Ενδοδοντολογίας συνεχίζει τον στόχο της εξυπηρέτησης των αναγκών των φοιτητών και των επαγγελματιών της οδοντιατρικής, οι οποίοι αναζητούν επικαιροποιημένες αναφορές σχετικά με τις θεωρίες και τις τεχνικές της ενδοδοντολογίας.

Η καινούργια έκδοση έχει αναδομηθεί και ενημερωθεί πλήρως και διατηρεί το ήθος της πρωτότυπης έκδοσης, διευκολύνοντας τη μάθηση μέσω παιδαγωγικών στοιχείων, όπως επεξηγηματικές παραπομπές, αναφορά βασικών εννοιών και ουσιαστική βιβλιογραφία. Προστέθηκαν καινούργια κεφάλαια στα οποία εξετάζονται θέματα, όπως η έκβαση της ενδοδοντολογικής θεραπείας και η αντιμετώπιση των ενδοδοντολογικών επιπλοκών του οδοντικού τραύματος. Επιπροσθέτως, επανεξετάστηκαν και επικαιροποιήθηκαν όλα τα υπόλοιπα κεφάλαια, αντανακλώντας τη σύγχρονη γνώση και πρακτική άσκηση της ενδοδοντολογίας.

Το Εγχειρίδιο Ενδοδοντολογίας συνεχίζει να παρέχει το προνόμιο της διαυγούς ακαδημαϊκής γνώσης και σαφούς εξέτασης των βιολογικών εννοιών και των αρχών θεραπείας στην ενδοδοντολογία, αποτελώντας σημαντική πηγή ενημέρωσης
των αναγνωστών του.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  •  Πλήρως αναθεωρημένη και ενημερωμένη έκδοση
  •  Περιλαμβάνει πολλά νέα κεφάλαια
  •  Εύκολο στη χρήση χάρη στην παιδαγωγική του δομή
  •  Περιλαμβάνει μελέτη κλινικών περιπτώσεων
  •  Τετράχρωμη εικονογράφηση από τον Jens Lund Kirkegaard