Ιατρική Μικροβιολογία (8η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
PATRICK R. MURRAY, KEN S. ROSENTHAL, MICHAEL A. PFALLER
Επιμέλεια:
Μ. Μαλισιόβας, Α. Παππά-Κονιδάρη, Τα. Βυζαντιάδης, Γ. Γκιούλα, Μ. Εξηντάρη, Λ. Σκούρα, Μ. Καχριμανίδου, Ε. Πρωτονοταρίου, Δ. Χατζηδημητρίου, Ε. Μπακάλη
ISBN:
9789605831684
Διαστάσεις:
21x28
Σελίδες:
976
Έτος έκδοσης:
2017
Τιμή πώλησης 95 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Ανατρέξτε στην Ιατρική Μικροβιολογία, 8η έκδοση, για μια ενδελεχή, κλινικώς συναφή κατανόηση των μικροβίων και των νοσημάτων που προκαλούν. Αυτό το σύντομο, περιεκτικό και εύχρηστο κείμενο παρουσιάζει τις θεμελιώδεις αρχές της μικροβιολογίας και της ανοσολογίας με σαφήνεια, παρακινώντας το ενδιαφέρον του αναγνώστη—σας προετοιμάζει αποτελεσματικά για τα μαθήματα, τις εξετάσεις και τη μελλοντική άσκηση του επαγγέλματος.
• Η κάλυψη των βασικών αρχών, της ανοσολογίας, της εργαστηριακής διάγνωσης, της βακτηριολογίας, της ιολογίας, της μυκητολογίας και της παρασιτολογίας σάς βοηθούν να τελειοποιήσετε τις γνώσεις σας όσον αφορά στα απαραίτητα στοιχεία.
• Ενδελεχώς επικαιροποιημένα κεφάλαια περιλαμβάνουν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με το ανθρώπινο μικροβίωμα και τα προβιοτικά/πρεβιοτικά, και συμπεριλαμβάνεται ένα νέο κεφάλαιο για το Ανθρώπινο γονιδίωμα στην υγεία και στην ασθένεια.
• Καινούργιες περιλήψεις κεφαλαίου στα κεφάλαια των μικροβίων, προσφέρουν μια συνοπτική εισαγωγή ή πρακτική ανασκόπηση του κάθε θέματος.
• Οι ερωτήσεις αξιολόγησης στο τέλος των περισσότερων κεφαλαίων συσχετίζουν τη βασική επιστήμη με την κλινική πράξη για να σας βοηθήσουν στην κατανόηση της κλινικής σχέσης των οργανισμών που εξετάζονται.
• Κλινικές περιπτώσεις αποτυπώνουν την επιδημιολογία, τη διάγνωση και τη θεραπεία των λοιμωδών νοσημάτων, ενισχύοντας την εκμάθηση μέσω της κλινικής προσέγγισης.
• Πλήρως έγχρωμες κλινικές φωτογραφίες, εικόνες και σχήματα σάς βοηθούν να φανταστείτε την κλινική εικόνα των λοιμώξεων.
• Περιληπτικοί πίνακες και πλαίσια που δίνουν έμφαση τις βασικές έννοιες και στα θέματα προς μάθηση βελτιστοποιούν την επανάληψη για τις εξετάσεις.