Βασική Μικροβιολογία και Υγιεινή για Επαγγελματίες των Τροφίμων (1η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
SIBEL ROLLER
Επιμέλεια:
Γ. Μπόσκου
ISBN:
978-960-394-989-3
Διαστάσεις:
19,5x25
Σελίδες:
202
Έτος έκδοσης:
2015
Τιμή πώλησης 35 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Το βιβλίο Βασική Μικροβιολογία και Υγιεινή για Επαγγελματίες Τροφίμων είναι μια εύκολη στην πρόσβαση και πρακτική εισαγωγή, που παρέχει τις βασικές επιστημονικές πληροφορίες σχετικά με τους μικροοργανισμούς στις τροφές.
Θεωρώντας ως δεδομένη την απουσία προηγούμενης γνώσης στη μικροβιολογία, τα κεφάλαια, με ευχάριστο και σύγχρονο τρόπο, προσεγγίζουν το θέμα και σας βοηθούν να εκτιμήσετε τη σπουδαιότητα της μικροβιολογίας και της υγιεινής, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ποιότητα των τροφίμων, ενώ παράλληλα παρουσιάζουν την εφαρμογή των βασικών αρχών αναφορικά με την παρουσία, την ανίχνευση και τον έλεγχο των μικροοργανισμών στις τροφές.
Η υψηλής ποιότητας εικονογράφηση περιλαμβάνει έγχρωμες φωτογραφίες, διαγράμματα και γελοιογραφίες που συμβάλλουν στη μάθηση και στην απομνημόνευση.
Είναι επικεντρωμένο στον φοιτητή, παρέχοντάς του ερωτήσεις γνώσεων και ασκήσεις, πλαίσια σύνοψης, περιγραφικά σημειώματα και γλωσσάρι με όλη την τεχνική ορολογία.
Γραμμένο με πολύ φιλικό τρόπο για τον αναγνώστη, αυτό το βιβλίο είναι ένα πολύτιμο κείμενο για όλους όσοι μελετούν τη μικροβιολογία και την υγιεινή σε τμήματα σχετικά με τα επαγγέλματα τροφίμων, περιλαμβάνοντας την επιστήμη τροφίμων, την τεχνολογία τροφίμων, τη μαγειρική, τη διανομή τροφίμων και την εστίαση, τη διατροφή, τη διαιτολογία, την περιβαλλοντική και τη δημόσια υγεία.