Δυσφαγία: Κλινική Αντιμετώπιση σε Ενήλικες και Παιδιά

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
MICHAEL E. GROHER, MICHAEL A. CRARY
Επιμέλεια:
Η. Παπαθανασίου
ISBN:
978-960-394-927-5
Διαστάσεις:
21x28
Σελίδες:
360
Έτος έκδοσης:
2013
Τιμή πώλησης 45 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Από τη διάγνωση στη θεραπεία, αυτό το φιλικό προς τον αναγνώστη βιβλίο αποτελεί απαραίτητο έργο πάνω στη δυσφαγία.
Η ολοκληρωμένη κάλυψη του θέματος της δυσφαγίας σάς βοηθά να παρέχετε την πιο αποτελεσματική φροντίδα για τους ασθενείς όλων των ηλικιών. Ξεκινώντας με την ορολογία, την αποσαφήνιση των εννοιών και την ανατομία και τη φυσιολογία της κανονικής κατάποσης, η διαπραγμάτευση του θέματος κινείται σε πιο λεπτομερή πληροφόρηση πάνω στις ποικίλες μορφές της διαταραγμένης κατάποσης. Το βιβλίο Δυσφαγία, επίσης, περιλαμβάνει τα τελευταία κριτήρια αξιολόγησης και τις διαδικασίες της κλινικής εκτίμησης. Το περιεχόμενο πάνω στη διατροφή και στον θηλασμό, στα ηθικά ζητήματα και στην πρακτική που βασίζεται σε αποδεδειγμένα στοιχεία σάς προετοιμάζει για να επιτύχετε τον στόχο σας πάνω σε αυτό το πεδίο.
Παρουσιάζει τη γνώση σε όλα τα πεδία της δυσφαγίας με μια μεγάλη ποικιλία από εύχρηστα χαρακτηριστικά:
Η πλήρης κάλυψη της διάγνωσης, της κλινικής εκτίμησης, των ελέγχων, των διαδικασιών, των παιδιατρικών θεμάτων και της σπουδαιότητας της δυσφαγίας στην παθολογία του λόγου και της ομιλίας καθιστά αυτό το βιβλίο ουσιώδες και περιεκτικό.
Φιλικά εργαλεία προς τον αναγνώστη περιλαμβάνουν το διάγραμμα του κεφαλαίου, τους μαθησιακούς στόχους, την καταγραφή περιστατικών και τις περιλήψεις των κεφαλαίων που σας βοηθούν να κατανοήσετε το αντικείμενο και να έχετε το γνωστικό υπόβαθρο για περαιτέρω μελέτη.