Ένας Άτλας της Βλαστοκύστης του Ανθρώπου (1η έκδοση)
Μια δυναμική και έγκυρη συλλογή μικροανατομικών παραδειγμάτων και οπωσδήποτε συλλαμβάνει τα πρώιμα γεγονότα της ανάπτυξης των θηλαστικών in vitro. Είναι το βιβλίο που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσουν οι κλινικοί ιατροί και οι επιστήμονες που εργάζονται στο πεδίο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Η Εγκυκλοπαίδεια της σειράς «Οπτικοποιημένης Ιατρικής»
Τιμή πώλησης: 65 €
Η Ζωή πριν τη Γέννηση - Εμβρυολογία του Ανθρώπου
Το βιβλίο της Marjorie England δικαιούται πλήρως τον τίτλο του παγκοσμίως μοναδικού. Η συγγραφέας κατάφερε να έχει στην διάθεση της μεγάλες και έγκυρες συλλογές ανθρώπινου εμβρυολογικού υλικού από όλο τον κόσμο, όπως φαίνεται από τις ευχαριστίες που απευθύνονται σε επιστήμονες και ιδρύματα από την Ιαπωνία μέχρι τις ΗΠΑ. Είχε τις συμβουλές και την υποστήριξη ειδικών όχι μόνο σε επιστημονικά θέματα, αλλά και σε ζητήματα τεχνικής της φωτογράφισης και αναπαραγωγής των φωτογραφιών. Το αποτέλεσμα είναι ότι με αυτό το βιβλίο όλοι πια μπορούν να δουν την πραγματικότητα και την ομορφιά των μακροσκοπικών παρασκευασμάτων, αλλά και να εκτιμήσουν τις δυσκολίες που θέτει αυτή η προσπάθεια. Αυτό το βιβλίο δίνει την ευκαιρία σε κάθε ιατρό ή φοιτητή της ιατρικής, αλλά και στους σπουδαστές και ειδικούς συναφών πεδίων, να μελετήσουν από πρώτο χέρι την εμβρυολογία του ανθρώπου και να εκτιμήσουν τις δυσκολίες που παρουσιάζονται. Θα μπορέσουν επίσης να κατανοήσουν γιατί όλα τα βιβλία εμβρυολογίας καταφεύγουν στα σχέδια αντί των φωτογραφιών. Οι φωτογραφίες και η εκτύπωση τους είναι έξοχα* η συλλογή των δειγμάτων είναι μοναδική και κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει μοναδική- η διαλογή του υλικού και η όλη παραγωγή είναι αριστοτεχνική. Το βιβλίο ανήκει σε εκείνο το είδος που προορίζεται να καταστεί διηνεκής αξία.
Τιμή πώλησης: 40 €
Williams Εγχειρίδιο Μαιευτικής: Επιπλοκές στην Κύηση (23η έκδοση)
H 23η έκδοση του Williams Eγχειρίδιο Μαιευτικής: Επιπλοκές στην Κύηση είναι ένα βιβλίο το οποίο μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, και είναι σύμφωνο με τις αρχές οδηγιών του Williams για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση μαιευτικών, ιατρικών και χειρουργικών επιπλοκών, που αφορούν στη μητέρα και στο παιδί κατά την κύηση. Σε αυτό θα βρείτε τις πλούσιες αναφορές και την προσέγγιση που βασίζεται σε στοιχεία και αποδείξεις του αρχικού κειμένου. Το βιβλίο παρέχει τη βασική πληροφόρηση όσον αφορά σε: • Οδηγίες προγεννητικού ελέγχου • Υπερηχογραφική απεικόνιση • Μη φυσιολογική κύηση και τοκετό • Πρώιμους και παρατεινόμενους τοκετούς • Δοσολογίες αναλγητικών Αντιμετώπιση της δυστοκίας,, του τοκετού επί ισχιακής προβολής, της αποκόλλησης πλακούντα και του πρόδρομου πλακούντα, της αιμορραγίας και πολλά άλλα! Με εις βάθος διασταυρωμένες αναφορές για τα πλέον πρόσφατα βιβλιογραφικά δεδομένα, το Williams Obstetrics, 23η έκδοση, είναι εμπλουτισμένο με νέα έγχρωμη παρουσίαση, περισσότερους πίνακες και αλγόριθμους και δίνεται πολύ μεγάλη έμφαση στη διάγνωση και στη θεραπεία.
Τιμή πώλησης: 45 €
Εγχειρίδιο για τον Μητρικό Θηλασμό (2η έκδοση)
Το Εγχειρίδιο για τον Μητρικό Θηλασμό, Δεύτερη έκδοση, είναι μια τέλεια πηγή αναφορικά με μια ποικιλία από καταστάσεις που απαντώνται πολύ συχνά από όλους όσοι εργάζονται μαζί με τις θηλάζουσες μητέρες και τα μωρά τους. Οργανωμένο βάσει περιπτώσεων που ο πάροχος υγείας θα συναντήσει, βοηθά τους επαγγελματίες να επιλύσουν με ταχύτητα προκλήσεις–κλειδιά, όπως τα βρέφη που δεν παίρνουν βάρος αρκετά γρήγορα, οι μητέρες με πληγές στις θηλές και τα βασικά προβλήματα στην απομύζηση. Οι στατιστικοί πίνακες γρήγορης αναφοράς, οι αλγόριθμοι και τα διαγράμματα βοηθούν τον πάροχο φροντίδας να καθορίσει ταχύτατα αν η κατάσταση έχει εκτιμηθεί ορθώς. Καθώς έχει σχεδιαστεί προς χρήση από ένα ευρύ διεπιστημονικό πεδίο παρόχων φροντίδας, το Εγχειρίδιο για τον Μητρικό Θηλασμό, Δεύτερη έκδοση περιέχει ενημερωμένες αναφορές, νέες στρατηγικές για την επίλυση των προβλημάτων που βασίζονται στα τεκμήρια και παραρτήματα ιδιαιτέρως φιλικά προς τον αναγνώστη.
Τιμή πώλησης: 24 €
CURRENT Φροντίδα της Υγείας της Γυναίκας : Διάγνωση & θεραπεία (1η έκδοση)
Πολύ καλή πηγή για απαντήσεις που αφορούν στο ευρύ πεδίο των θεμάτων της γυναικείας ιατρικής μέσα από την πρωτογενή φροντίδα Πρακτικές, ενημερωμένες προσεγγίσεις στη φροντίδα της υγείας πάνω στις πιο κοινές ασθένειες και διαταραχές που αφορούν στις γυναίκες Κάλυψη των πιο σημαντικών θεμάτων που αφορούν στην υγεία της γυναίκας, περιλαμβάνοντας τη γυναικολογία, την εσωτερική παθολογία, την ψυχιατρική, την καρδιολογία, τη συμπληρωματική και εναλλακτική ιατρική Καθοδήγηση πάνω σε γυναικολογικές διαταραχές και διαταραχές του μαστού, καθώς επίσης και θέματα υγείας πάνω στο αναπαραγωγικό σύστημα Καθημερινή βοήθεια στους τρόπους επικοινωνίας, στην πρόσβαση στη φροντίδα, σε φυλετικά και πολιτισμικά θέματα
Τιμή πώλησης: 38 €
Μαιευτική και Γυναικολογία: Εγχειρίδιο (2η έκδοση)
Το τέλειο ιατρικό εγχειρίδιο• πλήρως ανανεωμένο και ενημερωμένο γι' αυτήν τη νέα έκδοση. • Ακριβές • Βασισμένο σε αποδείξεις • Επικεντρωμένο στην ουσία της θεματολογίας • Κατανοητή κάλυψη με εμφανή σημεία, συνεπείς τίτλους, από την ορολογία, την αιτιολογία, την παθοφυσιολογία, τη λήψη ιστορικού, τη γενική συμβουλευτική, τα κλινικά χαρακτηριστικά, τη διερεύνηση, την αντιμετώπιση, τη θεραπεία, την πρόγνωση και την εκτίμηση των παραγόντων κινδύνου και των διαφορικών διαγνώσεων. • Περιλαμβάνει αυτοαξιολόγηση, διαδικασίες εκτάκτου ανάγκης και φυσιολογικές τιμές. Από τις κριτικές που αφορούν στην προηγούμενη έκδοση: «...το ιδανικό βιβλίο για την επανάληψη 4 εβδομάδων στη Μαιευτική και Γυναικολογία. Το βιβλίο καλύπτει ό,τι χρειάζεται γνωρίζεις με τρόπο περιεκτικό και κατανοητό. Σαφώς επεξηγεί την πρακτική θεώρηση της ειδικότητας με καλή κάλυψη των κλινικών χαρακτηριστικών των περιπτώσεων και την επακόλουθη αντιμετώπιση. Στο πίσω μέρος του βιβλίου υπάρχουν χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις επανάληψης, που είναι ιδιαιτέρως επιβοηθητικές κατά την περίοδο των εξετάσεων... Είναι εξαιρετικό βιβλίο να το φέρεις μαζί σου στους διαδρόμους του νοσοκομείου.» «Είναι ένα "μεγάλο" μικρό βιβλίο που κάνει ακριβώς αυτό που επικαλείται• τέλειο ως ένα γρήγορο ανάγνωσμα πριν την κλινική πράξη.»
Τιμή πώλησης: 35 €
Κλινική Μαιευτική και Γυναικολογία (2η έκδοση)
Διαιτητική - Διατροφή - Μεταβολισμός Διοίκηση Νοσοκομείου Ενδοκρινολογία - Διαβητολογία Εντομολογία Επείγοντα περιστατικά - Πρώτες βοήθειες Ιατρική Πληροφορική Ιατροδικαστική - Τοξικολογία Ιστορία ιατρικής Ιστορικά - Φιλολογικά - Θέατρο - Λογοτεχνία Καρδιολογία - Ηλεκτροκαρδιογραφία Κοινωνικά Κτηνιατρική Λεξικά - Μέθοδοι Λογοθεραπεία Λοιμώδη Νοσήματα - Λοιμώξεις - Μικροβιολογία - Ιολογία Νευρολογία Νοσηλευτική Οδοντιατρική Ουρολογία Οφθαλμολογία Παθολογία - Θεραπευτική - Παθοφυσιολογία - Φυσιολογία Παιδαγωγικά Παιδιατρική Παραμύθια Περιβαλλοντολογία Πνευμονολογία - Φυματιολογία Προληπτική ιατρική - Υγιεινή - Επιδημιολογία Πυρηνική Ιατρική - Ιατρική Φυσική - Χημεία Σημειολογία - Φυσική εξέταση - Στατιστική Φαρμακολογία - Φαρμακευτικά εγκόλπια Φυσικοθεραπεία - Αθλητιατρική Χειρουργική - Ορθοπεδική Ψυχιατρική - Ψυχολογία Ωτορρινολαρυγγολογία Σειρές Νέα Τελευταία Προϊόντα ΠροηγούμενοΕπόμενο Ο Τουρίστας: Ανάλυση της σύγχρονης κοινωνίας (1η έκδοση) Ο Τουρίστας: Ανάλυση της σύγχρονης κοινωνίας (1η έκδοση) Επείγουσες Καταστάσεις Εσωτερικής Παθολογίας Επείγουσες Καταστάσεις Εσωτερικής Παθολογίας Επείγουσες Καταστάσεις Εσωτερικής Παθολογίας Επείγουσες Καταστάσεις Εσωτερικής Παθολογίας Παθολογία με μια Ματιά (3η έκδοση) Παθολογία με μια Ματιά (3η έκδοση) Lecture Notes: Δερματολογία (10η έκδοση) Lecture Notes: Δερματολογία (10η έκδοση) Σύνδεση Όνομα χρήστη Κωδικός χρήστη ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Υπενθύμιση Κωδικού Χρήστη Υπενθύμιση Ονόματος Χρήστη Αποκτήστε λογαριασμό! ΕΓΓΡΑΦΗ Κατηγορίες / Γυναικολογία - Μαιευτική / Κλινική Μαιευτική και Γυναικολογία (2η έκδοση)  Κλινική Μαιευτική και Γυναικολογία (2η έκδοση) Κλινική Μαιευτική και Γυναικολογία (2η έκδοση) Εμφάνιση Μεγάλης Εικόνας €75.02 Προσθήκη Συγγραφέας: B. MAGOWAN, P. OWEN, J. DRIFE Επιμέλεια: Γ.Β. Μαρούλης, Β.Α. Λυμπέρης, Γ.Χ. Γαλάζιος Εκδότης: ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε. ISBN: 978-960-394-694-6 Έτος έκδοσης: 2012 Σελίδες: 448 Δ
Τιμή πώλησης: 75 €