Ψυχοσωματική ετοιμασία για τη μητρότητα
Στο βιβλίο εκτείθονται όλες τις μεθόδοι προετοιμασίας που υπάρχουν για να μπορεί οενδιαφερόμενος επιστήμονας να κατανοήσει και να επιλέξει τη μέθοδο ήστοιχεία των μεθόδων που του ταιριάζουν και μπορεί να εφαρμόσει στους πελάτες του. Τα θέματα που αφορούν στον ψυχισμό της γυναίκας και του συντρόφου της μπορούν να βοηθήσουν τον σύμβουλο ετοιμασίας για να μπορέσει να τους στηρίξει και να τους καθοδηγήσει σε τρόπους ανάπτυξη της επικοινωνίας τους με το παιδί που περιμένουν. Όλα όσα καταγράφονται στα κεφάλαια του τοκετού και των διαφόρων ασκήσεων και συμπληρωματικών θεραπειών μπορούν να βρουν εφαρμογή στο περιεχόμενο του προγράμματος προετοιμασίας. Επίσης, ελπίζω όσα αναφέρονται στα κεφάλαια για το κέντρο ψυχοσωματικής ετοιμασίας και για τις επαγγελματικές σχέσεις να είναι χρήσιμες γνώσεις στην πορεία των νέων επιστημόνων που ενδιαφέρονται να υπηρετήσουν την Μαιευτική μέσω της ψυχοσωματικής ετοιμασίας με εντιμότητα, θάρρος, ενθουσιασμό, συμπόνια και καλή θέληση.
Τιμή πώλησης: 35 €
Μαιευτική και Γυναικολογία: Εγχειρίδιο (2η έκδοση)
Το τέλειο ιατρικό εγχειρίδιο• πλήρως ανανεωμένο και ενημερωμένο γι' αυτήν τη νέα έκδοση. • Ακριβές • Βασισμένο σε αποδείξεις • Επικεντρωμένο στην ουσία της θεματολογίας • Κατανοητή κάλυψη με εμφανή σημεία, συνεπείς τίτλους, από την ορολογία, την αιτιολογία, την παθοφυσιολογία, τη λήψη ιστορικού, τη γενική συμβουλευτική, τα κλινικά χαρακτηριστικά, τη διερεύνηση, την αντιμετώπιση, τη θεραπεία, την πρόγνωση και την εκτίμηση των παραγόντων κινδύνου και των διαφορικών διαγνώσεων. • Περιλαμβάνει αυτοαξιολόγηση, διαδικασίες εκτάκτου ανάγκης και φυσιολογικές τιμές. Από τις κριτικές που αφορούν στην προηγούμενη έκδοση: «...το ιδανικό βιβλίο για την επανάληψη 4 εβδομάδων στη Μαιευτική και Γυναικολογία. Το βιβλίο καλύπτει ό,τι χρειάζεται γνωρίζεις με τρόπο περιεκτικό και κατανοητό. Σαφώς επεξηγεί την πρακτική θεώρηση της ειδικότητας με καλή κάλυψη των κλινικών χαρακτηριστικών των περιπτώσεων και την επακόλουθη αντιμετώπιση. Στο πίσω μέρος του βιβλίου υπάρχουν χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις επανάληψης, που είναι ιδιαιτέρως επιβοηθητικές κατά την περίοδο των εξετάσεων... Είναι εξαιρετικό βιβλίο να το φέρεις μαζί σου στους διαδρόμους του νοσοκομείου.» «Είναι ένα "μεγάλο" μικρό βιβλίο που κάνει ακριβώς αυτό που επικαλείται• τέλειο ως ένα γρήγορο ανάγνωσμα πριν την κλινική πράξη.»
Τιμή πώλησης: 35 €
Μαιευτική και Γυναικολογία
Αν και η Ιατρική παραμένει πάντα άσκηση ιδιαίτερης τέχνης, η Μαιευτική και Γυναικολογία δεν παύει να αντιμετωπίζει το αποτέλεσμα της σύνθεσης θεμάτων που προκύπτουν από την ιδιαιτερότητα του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος καθώς και του αναπτυσσόμενου εμβρύου. Οι τομείς αυτοί μέχρι πριν λίγα έτη, χαρακτηρίζονταν από πολλούς σαν κλειστό ίσως πεδίο μελέτης, που αφορούσε μόνο τους Μαιευτήρες Γυναικολόγους. Οι εξελίξεις όμως στο χώρο της γυναικείας φυσιολογίας, ενδοκρινολογίας και ανάπτυξης του εμβρύου, καθώς και η αιτιολογική σύνδεση παθολογικών καταστάσεων με γενετικά νοσήματα, φάρμακα και μηχανισμούς, είχε ως αποτέλεσμα την άμεση σύνδεση της Μαιευτική και Γυναικολογίας με άλλες ιατρικές ειδικότητες. Το βιβλίο αυτό δεν έχει πρόθεση να αντικαταστήσει τη διαδραστική επικοινωνία της δια βίου εκπαίδευσης που πραγματοποιείται στους χώρους άσκησης της Κλινικής Ιατρικής και του Πανεπιστημιακού έργου. Το εκπαιδευτικό σύγγραμμα έχει σκοπό την ιατρική κατάρτιση, με τη μεταβίβαση γνώσεων και εμπειριών που καταλήγουν στην ικανότητα διάγνωσης, θεραπείας, εκτέλεσης ιατρικών πράξεων και σχεδιασμό ερευνητικών μελετών, περισσότερο όμως συντελεί στην καλλιέργεια της επιστημονικής ευαισθησίας, γιατί αυτή προσδιορίζει τη συμπεριφορά, το ήθος και το ύφος άσκησης της Ιατρικής απέναντιστον άνθρωπο και στην κοινωνία.
Τιμή πώλησης: 150 €
Κλινική Μαιευτική και Γυναικολογία (3η έκδοση)
Οπουδήποτε σπουδάζετε ή ασκείτε τη μαιευτική και τη γυναικολογία, η γερή γνώση των κλινικών πτυχών θα ενισχύσει την κατανόησή σας αυτής της ειδικότητας και θα μεγιστοποιήσει την ικανότητά σας να μαθαίνετε περισσότερες πληροφορίες και να συμβάλλετε στη φροντίδα των γυναικών και των μωρών. Ως ένα τέλειο συμπληρωματικό έργο στο Kumar and Clark’s Clinical Medicine, αυτή η νέα έκδοση ενός αγαπημένου κειμένου εξακολουθεί να παρέχει το εξαιρετικό υπόβαθρο και πλαίσιο για την αντιμετώπιση κλινικών περιπτώσεων στη Γυναικολογία και τη Μαιευτική. Νέα στοιχεία αυτής της έκδοσης • Νέα ενότητα σχετικά με τη σεξουαλική και την αναπαραγωγική υγεία • Νέο κεφάλαιο για τη χειρουργική • Πλήρης αναθεώρηση του κεφαλαίου για την αναισθησία • Μεγαλύτερη κάλυψη της έκτοπης κύησης και της αποβολής • Πλήρως αναθεωρημένο και επικαιροποιημένο Βασικά χαρακτηριστικά • Εικονογραφημένο με ξεκάθαρα, έγχρωμα σχέδια και φωτογραφίες • Πλαίσια σύνοψης και πίνακες • Πλαίσια βασικών σημείων στο τέλος κάθε κεφαλαίου • Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες στατιστικής και γενετικής • Προσέγγιση που κοιτάει στο μέλλον • Οργανωμένο σε τέσσερις ενότητες: Βασικές πληροφορίες, Αναπαραγωγική υγεία και κύηση, και λοχεία. Από κριτικές πελατών για την προηγούμενη έκδοση: «Είναι ένα εμπεριστατωμένο, με πολύ καλή εικονογράφηση σύγγραμμα το οποίο παρέχει ανάλυση σε ακόμη μεγαλύτερο βάθος... Η σελιδοποίηση με τις έγχρωμες εικονογραφήσεις και φωτογραφίες το διατηρούν ενδιαφέρον και ενημερωτικό. Τα κεφάλαια είναι πολλά και περιεκτικά καθιστώντας την εύρεση πληροφοριών εύκολη. Παρότι δεν είναι βιβλίο το οποίο μπορεί να διαβαστεί σε ένα βράδυ πριν από τις εξετάσεις, ωστόσο, είναι εξαιρετικό για την κατανόηση αυτής της ειδικότητας σε βάθος.» «Το χρησιμοποίησα ως βασική πηγή και με βοήθησε (σε συνδυασμό, φυσικά, με πολλή κλινική εμπειρία) να αριστεύσω στις εξετάσεις» «Ιδανικό για φοιτητές της ιατρικής από το τρίτο έτος και ύστερα, ή όποτε ξεκινάτε τις επισκέψεις μαιευτικών και γυναικολογικών ασθενών. Το
Τιμή πώλησης: 75 €
Κλινική Μαιευτική και Γυναικολογία (2η έκδοση)
Διαιτητική - Διατροφή - Μεταβολισμός Διοίκηση Νοσοκομείου Ενδοκρινολογία - Διαβητολογία Εντομολογία Επείγοντα περιστατικά - Πρώτες βοήθειες Ιατρική Πληροφορική Ιατροδικαστική - Τοξικολογία Ιστορία ιατρικής Ιστορικά - Φιλολογικά - Θέατρο - Λογοτεχνία Καρδιολογία - Ηλεκτροκαρδιογραφία Κοινωνικά Κτηνιατρική Λεξικά - Μέθοδοι Λογοθεραπεία Λοιμώδη Νοσήματα - Λοιμώξεις - Μικροβιολογία - Ιολογία Νευρολογία Νοσηλευτική Οδοντιατρική Ουρολογία Οφθαλμολογία Παθολογία - Θεραπευτική - Παθοφυσιολογία - Φυσιολογία Παιδαγωγικά Παιδιατρική Παραμύθια Περιβαλλοντολογία Πνευμονολογία - Φυματιολογία Προληπτική ιατρική - Υγιεινή - Επιδημιολογία Πυρηνική Ιατρική - Ιατρική Φυσική - Χημεία Σημειολογία - Φυσική εξέταση - Στατιστική Φαρμακολογία - Φαρμακευτικά εγκόλπια Φυσικοθεραπεία - Αθλητιατρική Χειρουργική - Ορθοπεδική Ψυχιατρική - Ψυχολογία Ωτορρινολαρυγγολογία Σειρές Νέα Τελευταία Προϊόντα ΠροηγούμενοΕπόμενο Ο Τουρίστας: Ανάλυση της σύγχρονης κοινωνίας (1η έκδοση) Ο Τουρίστας: Ανάλυση της σύγχρονης κοινωνίας (1η έκδοση) Επείγουσες Καταστάσεις Εσωτερικής Παθολογίας Επείγουσες Καταστάσεις Εσωτερικής Παθολογίας Επείγουσες Καταστάσεις Εσωτερικής Παθολογίας Επείγουσες Καταστάσεις Εσωτερικής Παθολογίας Παθολογία με μια Ματιά (3η έκδοση) Παθολογία με μια Ματιά (3η έκδοση) Lecture Notes: Δερματολογία (10η έκδοση) Lecture Notes: Δερματολογία (10η έκδοση) Σύνδεση Όνομα χρήστη Κωδικός χρήστη ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Υπενθύμιση Κωδικού Χρήστη Υπενθύμιση Ονόματος Χρήστη Αποκτήστε λογαριασμό! ΕΓΓΡΑΦΗ Κατηγορίες / Γυναικολογία - Μαιευτική / Κλινική Μαιευτική και Γυναικολογία (2η έκδοση)  Κλινική Μαιευτική και Γυναικολογία (2η έκδοση) Κλινική Μαιευτική και Γυναικολογία (2η έκδοση) Εμφάνιση Μεγάλης Εικόνας €75.02 Προσθήκη Συγγραφέας: B. MAGOWAN, P. OWEN, J. DRIFE Επιμέλεια: Γ.Β. Μαρούλης, Β.Α. Λυμπέρης, Γ.Χ. Γαλάζιος Εκδότης: ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε. ISBN: 978-960-394-694-6 Έτος έκδοσης: 2012 Σελίδες: 448 Δ
Τιμή πώλησης: 75 €
Η Ζωή πριν τη Γέννηση - Εμβρυολογία του Ανθρώπου
Το βιβλίο της Marjorie England δικαιούται πλήρως τον τίτλο του παγκοσμίως μοναδικού. Η συγγραφέας κατάφερε να έχει στην διάθεση της μεγάλες και έγκυρες συλλογές ανθρώπινου εμβρυολογικού υλικού από όλο τον κόσμο, όπως φαίνεται από τις ευχαριστίες που απευθύνονται σε επιστήμονες και ιδρύματα από την Ιαπωνία μέχρι τις ΗΠΑ. Είχε τις συμβουλές και την υποστήριξη ειδικών όχι μόνο σε επιστημονικά θέματα, αλλά και σε ζητήματα τεχνικής της φωτογράφισης και αναπαραγωγής των φωτογραφιών. Το αποτέλεσμα είναι ότι με αυτό το βιβλίο όλοι πια μπορούν να δουν την πραγματικότητα και την ομορφιά των μακροσκοπικών παρασκευασμάτων, αλλά και να εκτιμήσουν τις δυσκολίες που θέτει αυτή η προσπάθεια. Αυτό το βιβλίο δίνει την ευκαιρία σε κάθε ιατρό ή φοιτητή της ιατρικής, αλλά και στους σπουδαστές και ειδικούς συναφών πεδίων, να μελετήσουν από πρώτο χέρι την εμβρυολογία του ανθρώπου και να εκτιμήσουν τις δυσκολίες που παρουσιάζονται. Θα μπορέσουν επίσης να κατανοήσουν γιατί όλα τα βιβλία εμβρυολογίας καταφεύγουν στα σχέδια αντί των φωτογραφιών. Οι φωτογραφίες και η εκτύπωση τους είναι έξοχα* η συλλογή των δειγμάτων είναι μοναδική και κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει μοναδική- η διαλογή του υλικού και η όλη παραγωγή είναι αριστοτεχνική. Το βιβλίο ανήκει σε εκείνο το είδος που προορίζεται να καταστεί διηνεκής αξία.
Τιμή πώλησης: 40 €