Βασική Γηριατρική Νοσηλευτική (4η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
G.H. WOLD
Επιμέλεια:
Φ.Π. Μπαμπάτσικου
ISBN:
978-960-394-699-1
Διαστάσεις:
21X28
Σελίδες:
430
Έτος έκδοσης:
2011
Τιμή πώλησης 55 €
  • 0 Review

Περιγραφή

ΤΟ ΓΗΡΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!
Μέρος της δημοφιλούς σειράς Νοσηλευτικής κάλυψης LPN Threads, η τέταρτη έκδοση της Βασικής Γηριατρικής Νοσηλευτικής παρουσιάζει τις θεωρίες και τις αντιλήψεις της γήρανσης, τις σωματικές και ψυχοκοινωνικές μεταβολές και προβλήματα που σχετίζονται με αυτή τη διαδικασία και τις νοσηλευτικές παρεμβάσεις. Με μια σαφή και εύκολη στην ανάγνωση γραφή, αυτό το κείμενο παρέχει τις κατάλληλες διαστάσεις της γεροντολογικής γνώσης για τους νοσηλευτές.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΧΡΩΜΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
ΝΕΟ! Μελέτες περιπτώσεων και σχετικές ερωτήσεις και δραστηριότητες στο τμήμα δραστηριοτήτων σπουδαστών στο τέλος του βιβλίου για περισσότερη πρακτική άσκηση.
ΝΕΟ! Πληροφορίες οικιακής υγείας τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους παρόχους φροντίδας υγείας σε ό,τι αφορά τη φροντίδα των ηλικιωμένων στο οικιακό πλαίσιο.
ΝΕΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ! Ένα τμήμα για τη γενιά της «βρεφικής έκρηξης» καλύπτει την επίδραση της γήρανσής τους στη φροντίδα υγείας και στις ανάγκες φροντίδας υγείας.
Τμήματα νοσηλευτικών διαδικασιών σε κάθε κεφάλαιο παρέχουν ένα ισχυρό πλαίσιο για την συζήτηση επί της νοσηλευτικής φροντίδας για τον ηλικιωμένο ασθενή με συγκεκριμένες παθήσεις.
ΜΟΝΑΔΙΚΟ! Ταξινομημένες νοσηλευτικές παρεμβάσεις σύμφωνα με το πλαίσιο φροντίδας υγείας σας επιτρέπουν να διαπιστώσετε πώς η φροντίδα μπορεί να προσαρμοστεί και/ή να τροποποιηθεί ανάλογα με το πλαίσιο.
ΜΟΝΑΔΙΚΟ! Πλαίσια διδασκαλίας ασθενών ενημερώνουν και πληροφορούν τους ηλικιωμένους ασθενείς και τους φροντιστές τους σε σχέση με την προαγωγή υγείας, την πρόληψη της νόσου και παρεμβάσεις ανάλογες με την ηλικία.
Πολλά επιπλέον στοιχεία!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΓΗΡΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ!
Πρακτικός-λεπτομερής νοσηλευτικός οδηγός, δεύτερη έκδοση, εκδόσεις Mosby
Mosby, 2007, σελ.216 έγχρωμες, ISBN: 978-0-323-05428-7
Ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για το κλινικό πλαίσιο, αυτό το βιβλίο αναφοράς τσέπης προσφέρει στιγμιαία πρόσβαση για ε