Ηπατολογία με μια Ματιά
Η Ηπατολογία με μια Ματιά είναι μια προσβάσιμη, εικονογραφημένη εισαγωγή σε αυτήν την αυξανόμενα σημαντική ειδικότητα. Ο ολοκαίνουργιος αυτός τίτλος βοηθά τον αναγνώστη να αναπτύξει μια συμπαγή κατανόηση της ηπατικής νόσου και να αναγνωρίσει, να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει όλους τους τύπους των συχνά απαντώμενων νόσων του ήπατος και των χοληφόρων. τις βασικές πτυχές όπως είναι η ανάπτυξη, η δομή και η λειτουργία του ήπατος, και τη μεταμόσχευση, τη χειρουργική επέμβαση και τη διατροφή. Συμπεριλαμβάνονται οι συνήθεις περιπτώσεις ηπατικών διαταραχών, η αντιμετώπιση των πιο σπάνιων νοσημάτων και παθήσεων σε ειδικές ομάδες ασθενών, όπως είναι η έγκυες.
Τιμή πώλησης: 32 €
Δυσφαγία: Κλινική Αντιμετώπιση σε Ενήλικες και Παιδιά
Από τη διάγνωση στη θεραπεία, αυτό το φιλικό προς τον αναγνώστη βιβλίο αποτελεί απαραίτητο έργο πάνω στη δυσφαγία. Η ολοκληρωμένη κάλυψη του θέματος της δυσφαγίας σάς βοηθά να παρέχετε την πιο αποτελεσματική φροντίδα για τους ασθενείς όλων των ηλικιών. Ξεκινώντας με την ορολογία, την αποσαφήνιση των εννοιών και την ανατομία και τη φυσιολογία της κανονικής κατάποσης, η διαπραγμάτευση του θέματος κινείται σε πιο λεπτομερή πληροφόρηση πάνω στις ποικίλες μορφές της διαταραγμένης κατάποσης. Το βιβλίο Δυσφαγία, επίσης, περιλαμβάνει τα τελευταία κριτήρια αξιολόγησης και τις διαδικασίες της κλινικής εκτίμησης. Το περιεχόμενο πάνω στη διατροφή και στον θηλασμό, στα ηθικά ζητήματα και στην πρακτική που βασίζεται σε αποδεδειγμένα στοιχεία σάς προετοιμάζει για να επιτύχετε τον στόχο σας πάνω σε αυτό το πεδίο. Παρουσιάζει τη γνώση σε όλα τα πεδία της δυσφαγίας με μια μεγάλη ποικιλία από εύχρηστα χαρακτηριστικά: Η πλήρης κάλυψη της διάγνωσης, της κλινικής εκτίμησης, των ελέγχων, των διαδικασιών, των παιδιατρικών θεμάτων και της σπουδαιότητας της δυσφαγίας στην παθολογία του λόγου και της ομιλίας καθιστά αυτό το βιβλίο ουσιώδες και περιεκτικό. Φιλικά εργαλεία προς τον αναγνώστη περιλαμβάνουν το διάγραμμα του κεφαλαίου, τους μαθησιακούς στόχους, την καταγραφή περιστατικών και τις περιλήψεις των κεφαλαίων που σας βοηθούν να κατανοήσετε το αντικείμενο και να έχετε το γνωστικό υπόβαθρο για περαιτέρω μελέτη.
Τιμή πώλησης: 45 €
Το Γαστρεντερικό Σύστημα με μια ματιά
Το Γαστρεντερικό Σύστημα με μια Ματιά είναι ένα συνοπτικό, ολοκληρωμένο βιβλίο οποίο καλύπτει την ανατομία, φυσιολογία, βιοχημεία, φαρμακολογία, παθολογία και κλινική αντιμετώπιση των παθήσεων του γαστρεντερικού συστήματος. Το βιβλίο χρησιμοποιεί την κλασική διάταξη των βιβλίων «με μια ματιά», δηλαδή, σε δυο αντικριστές σελίδες ένα εποπτικό διάγραμμα-εικόνα συνοδεύει το επεξηγηματικό κείμενο. Για κάθε ασθένεια παραθέτονται με κατανοητό τρόπο, εύκολα απομνημονεύσιμες σχετικές περιλήψεις. Η ύλη χωρίζεται σε τέσσερα μέρη: το πρώτο μέρος, περιγράφει τη δομή και λειτουργία των διαφόρων τμημάτων του γαστρεντερικού συστήματος. Το δεύτερο μέρος εστιάζει στις διάφορες ειδικές λειτουργίες, αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο τα τμήματα του γαστρεντερικού συστήματος συνεργάζονται, προκειμένου να πραγματοποιηθούν διαδικασίες όπως η πέψη, η απορρόφηση, η θρέψη και ο μεταβολισμός. Το τρίτο μέρος αναφέρεται σε συχνά συμπτώματα και ασθένειες του γαστρεντερικού συστήματος όπως έμετο, διάρροια, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, διάφορες μορφές καρκίνου και ασθένειες του ήπατος. Η τέταρτη ενότητα αφορά στη διάγνωση και θεραπεία περιγράφοντας τις μεθόδους της κλινικής εξέτασης καθώς και την χρήση εξειδικευμένων λειτουργικών, ενδοσκοπικών και απεικονιστικών μεθόδων που στοχεύουν στην διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του γαστρεντερικού συστήματος. Το Γαστρεντερικό Σύστημα με μια Ματιά θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στους φοιτητές της ιατρικής καθώς επίσης και στους φοιτητές άλλων επαγγελμάτων υγείας. Υποψήφιοι που πρόκειται να δώσουν εξετάσεις και χρειάζονται ένα έγκυρο και συνοπτικό οδηγό του γαστρεντερικού συστήματος, θα το βρουν ανεκτίμητο. Αυτό το βιβλίο είναι χαμηλού κόστους και απευθύνεται σε πολυάσχολους φοιτητές, είναι ιδανικό σαν συνοδευτικό ή εισαγωγικό βιβλίο και σαν βιβλίο για επανάληψη πριν τις εξετάσεις.
Τιμή πώλησης: 32 €
HARRISON Γαστροεντερολογία και Ηπατολογία (1η έκδοση)
Γαστρεντερολογία και Ηπατολογία —με όλη την εγκυρότητα του HARRISON Βασισμένο στα κεφάλαια για τη γαστρεντερολογία και ηπατολογία που περιλαμβάνει η Εσωτερική Παθολογία του Harrison, 17η έκδοση, αυτό το περιεκτικό κλινικό βοήθημα προσφέρει τις νεότερες γνώσεις στον τομέα, ενισχυμένες με την επιστημονική εγκυρότητα και αξιοπιστία που χαρακτηρίζουν τις εκδόσεις του Harrison. Μέσα θα βρείτε την κάλυψη που εγγυάται η εμπειρία των διάσημων επιμελητών και συνεργατών, σχεδιασμένη με τρόπο που την καθιστά ιδανική για την αίθουσα διδασκαλίας, τον θάλαμο νοσοκομείου ή την προετοιμασία για εξετάσεις/πιστοποίηση. Προσφέρει • Πλήρη και ενημερωμένη κάλυψη των ιατρικών σημείων σχετικά με θέματα που αφορούν στη γαστρεντερολογία και στην ηπατολογία, περιλαμβάνοντας τις κύριες εκδηλώσεις της νόσου, τη διαφορική διάγνωση και τη διαγνωστική αξιολόγηση, την αντιμετώπιση των ασθενειών και των διαταραχών και την παχυσαρκία, τη διατροφή και τις διαταραχές στη λήψη τροφής • Ενημερωμένες αναφορές από την έκδοση της Εσωτερικής Παθολογίας του Harrison, 17η έκδοση • Κείμενο σε εκτυπώσιμη μορφή από το περίφημο DVD του Harrison που εμπεριέχει ένα πλήρη άτλαντα των νόσων του ήπατος • 58 κεφάλαια γραμμένα από φυσίατρους που έχουν συνεισφέρει σε σεμινάρια πάνω στη γνώση του σώματος στο δικό τους πεδίο ειδικότητας • Διαβάθμιση της παθοφυσιολογίας με σημεία κλινικής αντιμετώπισης σε κάθε μία από τις αναφερθείσες νόσους • 140 υψηλής απόδοσης ερωτήσεις και απαντήσεις προερχόμενες από την Εσωτερική Παθολογίας του Harrison, 17η έκδοση • Εύχρηστο παράρτημα με τις εργαστηριακές τιμές κλινικής σημασίας
Τιμή πώλησης: 75 €