Ιατρική Φαρμακολογία με μια Ματιά (2η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
M. NEAL
Επιμέλεια:
Δ. Βαρώνος
ISBN:
978-960-394-232-0
Διαστάσεις:
21Χ28
Σελίδες:
102
Έτος έκδοσης:
2003
Τιμή πώλησης 52 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Η Ιατρική Φαρμακολογία με μια Ματιά είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα βιβλία που υφίστανται για προπτυχιακούς φοιτητές στο πεδίο της Ιατρικής Φαρμακολογίας. Συνεχίζοντας την επιτυχία των προηγουμένων τριών εκδόσεων, ο καθηγητής Michael Neal, ένας από τους μεγαλύτερους δασκάλους της Ιατρικής Φαρμακολογίας, ανανέωσε και συμπλήρωσε την τέταρτη έκδοση προκειμένου να συμπεριληφθούν όλες οι ραγδαίες μεταβολές του τομέα αυτού. Αυτό το εξαιρετικά χρήσιμο σύγγραμμα συνοψίζει τις βασικές αρχές και τον τρόπο δράσης των φαρμάκων και ταξινομεί τις πληροφορίες αυτές σε σχέση με τα συστήματα του ανθρωπίνου οργανισμού και ανάλογα με συγκεκριμένα κλινικά προβλήματα. Ο συγγραφέας αναλύει τον μηχανισμό δράσης κάθε φαρμάκου, υποδεικνύοντας την θεραπεία εκλογής για συγκεκριμένες καταστάσεις.
Η Ιατρική Φαρμακολογία με μια Ματιά ακολουθεί την γνωστή και εύχρηστη μορφοποίηση των δύο σελίδων που εφαρμόζεται σε όλη τη σειρά Με μια Ματιά. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει ένα σαφές διάγραμμα που απεικονίζει τα κυριότερα φάρμακα και τις δράσεις τους επί ενός συγκεκριμένου συστήματος του οργανισμού και, στη συνέχεια, μια ακριβή ανάλυση του θέματος.
Σημεία κλειδιά
• Νέες πληροφορίες για τα αντι-αιμοπεταλιακά φάρμακα στο κομμάτι του καρδιαγγειακού συστήματος.
• Νέες πληροφορίες όσον αφορά στη γενική αναισθησία και τα αντιικά φάρμακα.
• Η χρήση της Προτεινόμενης Διεθνούς Μη-αποκλειστικής Ονομασίας για τα φάρμακα.
Η Ιατρική Φαρμακολογία με μια Ματιά είναι ιδανική για την επανάληψη της Φαρμακολογίας και για χρήση κατά τη διάρκεια των κλινικών μαθημάτων. Είναι μια απαραίτητη αγορά για τους φοιτητές της Ιατρικής και για τους επιστήμονες που απαιτούν μια εμπεριστατωμένη και σαφή περίληψη της Ιατρικής Φαρμακολογίας.