Πρακτικός Οδηγός Κλινικής Διατροφής για Διαιτολόγους

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
NANCIE H. HERBOLD, SARI EDELSTEIN
Επιμέλεια:
Θωμαή Καραγκιόζογλου - Λαμπούδη
ISBN:
9789605830724
Διαστάσεις:
13,5 x 20.5
Σελίδες:
524
Έτος έκδοσης:
2017
Τιμή πώλησης 40 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Συμπυκνωμένος και περιεκτικός, ο Συνοπτικός Οδηγός Διατροφής για Διαιτολόγους, αποτελεί μια εύκολη στη χρήση πηγή αναφοράς για διαιτολόγους και άλλους επαγγελματίες της υγείας, οι οποίοι αναζητούν να παρέχουν τη συνιστώμενη φροντίδα για ένα μεγάλο εύρος κλινικών καταστάσεων.  Ο διαιτολόγος, ως σημαντικός επαγγελματίας της  υγείας, είναι σε θέση να απαντήσει στα ερωτήματα των ασθενών και να παίρνει στοιχειοθετημένες αποφάσεις αναφορικά με τις ιδιαίτερες διατροφικές τους ανάγκες. Ο Συνοπτικός Οδηγός Διατροφής παρέχει εύκολη πρόσβαση σε βασικές διατροφικές πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για τη φροντίδα του ασθενή.

  • Τα διαφορετικά πεδία καλύφθηκαν από εξειδικευμένους  κλινικούς διαιτολόγους.
  • Οι διατροφικές πληροφορίες παρουσιάζονται με τη μορφή πινάκων για εύκολη αναφορά. Κάθε πίνακας είναι χωρισμένος σε μια στήλη που αφορά συγκεκριμένα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και σε μια στήλη με ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ  αναφορικά με τα  ποικίλα διατροφικά ζητήματα  που αναλύονται.
  • Ο τρόπος με τον οποίο είναι δομημένος ο οδηγός επιτρέπει στον χρήση να βρίσκει τις πληροφορίες που χρειάζεται γρήγορα και με ευκολία.
  • Ο οδηγός αποτελεί ιδανικό εργαλείο για τους διαιτολόγους και τους επαγγελματίες της υγείας που εργάζονται στα ιδρύματα μακροχρόνιας φροντίδας, για όσους παρέχουν φροντίδα στο σπίτι ή στον χώρο της υγείας, αλλά και στους εκπαιδευόμενους.