Εισαγωγή στη Διατροφή του Ανθρώπου (2η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
MICHAEL J. GIBNEY, SUSAN A. LANHAM-NEW, AEDIN CASSIDY, HESTER H. VORSTER
Επιμέλεια:
Α. Ματάλα, Μ. Γιαννακούλια
ISBN:
978-960-583-027-4
Διαστάσεις:
17x24
Σελίδες:
494
Έτος έκδοσης:
2015
Τιμή πώλησης 48 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Στη δεύτερη αυτή έκδοση του εισαγωγικού συγγράμματος της αναγνωρισμένης σειράς Nutrition Society Textbook, η Εισαγωγή στη Διατροφή του Ανθρώπου έχει αναθεωρηθεί και ενημερωθεί ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου φοιτητή. Πρωτοποριακοί στο πεδίο και την προσέγγισή τους, οι τίτλοι της σειράς:
• Παρέχουν στους φοιτητές τις απαραίτητες βασικές πληροφορίες αναφορικά με τη διατροφή στο προσεγγιστικό πλαίσιο των συστημάτων και της υγείας
• Παρέχει τη δυνατότητα στους καθηγητές και στους φοιτητές να διερευνήσουν τις κεντρικές αρχές της διατροφής, να τις εφαρμόσουν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους και να προάγουν την κριτική σκέψη ανά πάσα στιγμή. Σε όλο το βιβλίο, αναγνωρίζονται τα βασικά πεδία γνώσης
• Έχουν αξιολογηθεί πλήρως από ομότιμους ώστε να εξασφαλιστεί η πληρότητα και η σαφήνεια του περιεχομένου, όπως επίσης και να διασφαλιστεί ότι κάθε βιβλίο παρέχει μια καθολική προοπτική.
Η Εισαγωγή στη Διατροφή του Ανθρώπου αποτελεί απαραίτητη αγορά για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της διατροφής/διαιτητικής και για τους φοιτητές πτυχίων που περιέχουν το στοιχείο της διατροφής, όπως είναι η επιστήμη τροφίμων, η ιατρική, η φαρμακευτική και η νοσηλευτική. Οι επαγγελματίες στα πεδία της διατροφής, της διαιτητικής, της επιστήμης τροφίμων, της ιατρικής, των επιστημών υγείας και σε πολλά άλλα πεδία θα επωφεληθούν εξαιρετικά από τις πληροφορίες που παρέχει το βιβλίο αυτό.
Σχετικά με τους συγγραφείς
Michael Gibney, Institute of Food and Health, University College Dublin, Δουβλίνο, Ιρλανδία
Susan A Lanham-New, Faculty of Health and Medical Sciences, University of Surrey, Guilford, Ηνωμένο Βασίλειο
Aedin Cassidy, School of Medicine, University of East Anglia, Norwich, Ηνωμένο Βασίλειο
Hester H Vorster, Faculty of Health Sciences, North-West University, Potchefstroom, Νότια Αφρική