Βιοχημεία (1η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
RAYMOND S. OCHS
Επιμέλεια:
Δ. Λεωνίδας, Κ. Πουλάς
ISBN:
978-960-583-098-4
Διαστάσεις:
21x28
Σελίδες:
440
Έτος έκδοσης:
2016
Τιμή πώλησης 75 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Η Βιοχημεία είναι ένα σύγγραμμα ενός εξαμήνου που σχεδιάστηκε για προπτυχιακούς φοιτητές πτυχίων εκτός της βιοχημείας. Προσβάσιμη, ενδιαφέρουσα και περιεκτική, η Βιοχημεία αποτελεί την τέλεια εισαγωγή για φοιτητές που αντιμετωπίζουν τη χημεία ως δύσκολο αντικείμενο. Η μοναδική έμφαση στον μεταβολισμό και τις κινητικές του ιδιότητες παρέχει στο σύγγραμμα τις πιο πρόσφατες σχετικές πληροφορίες για φοιτητές που διερευνούν τις σύγχρονες ανησυχίες σχετικά με τη δημόσια υγεία, όπως είναι η παχυσαρκία και ο διαβήτης. Η Βιοχημεία ενθαρρύνει τους φοιτητές να εξετάσουν τις θεμελιώδεις αρχές της χημείας και της επιρροής της σε βιολογικά ζητήματα.
Ο συγγραφέας παρέχει στους φοιτητές ευρεία κατανόηση των σύγχρονων εξελίξεων στη μοριακή βιολογία. Η καινοτόμος προσέγγισή του θα αποτελέσει πρόκληση για τους φοιτητές στο να αναπτύξουν διασυνδέσεις πολλαπλών εννοιών, καθιστώντας τη Βιοχημεία ανεκτίμητο και εύχρηστο βοήθημα.
ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
- Εισαγωγικό υλικό στην αρχή κάθε κεφαλαίου που διατυπώνει τα θέματα του κεφαλαίου χρησιμοποιώντας πραγματικά γεγονότα.
- Σύνοψη των σκοπών κάθε κεφαλαίου.
- Ορολογία στο τέλος κάθε κεφαλαίου και περιεκτικό γλωσσάρι.
- Ερωτήσεις σύνθεσης στο τέλος κάθε κεφαλαίου που ενθαρρύνουν τους φοιτητές να σχηματίσουν διασυνδέσεις ανάμεσα στις διάφορες έννοιες και ιδέες και να αναπτύξουν δεξιότητες κριτικής σκέψης.