Ανοσολογία με μια Ματιά

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
J.H.L. PLAYFAIR- B.M. CHAIN
ISBN:
978-960-394-285-6
Διαστάσεις:
21Χ28
Σελίδες:
96
Έτος έκδοσης:
2004
Τιμή πώλησης 33 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Η Ανοσολογία με μια ματιά είναι ένα συνοπτικό και περιεκτικό εισαγωγικό βοήθημα για τους φοιτητές της ιατρικής. Το βιβλίο αυτό δεν αποτελεί ένα εγχειρίδιο ανοσολογίας από το οποίο θα αντληθούν εξειδικευμένες γνώσεις. Αντιθέτως έχει σαν στόχο όλους αυτούς που εργάζονται σε ανοσολογικά θέματα και χάνουν πολύ χρόνο για να μένουν ενήμεροι σε ένα επιστημονικό πεδίο που ορισμένες φορές δίνει την εντύπωση ότι αλλάζει ταχέως και είναι μπερδεμένο.
Ακόμα ο καθένας που έχει ένα υπόβαθρο γνώσεων Ιατρικής ή Βιολογίας και είναι ήδη εξοικειωμένος με τις βασικές γνώσεις αλλά αναγκάζεται να κατανοήσει και τις ανοσολογικές προόδους συχνά δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο από λίγα πρόχειρα σκίτσα για να τις κατανοήσει. Έτσι το βιβλίο είναι γεμάτο με σκίτσα που με την πάροδο του χρόνου φαίνονται ότι είναι ακόμα πιο χρήσιμα.
Σύμφωνα με το γνωστό πλέον και εύχρηστο ύφος, κάθε θεματική ενότητα παρουσιάζεται σε δισέλιδη μορφή με ουσιώδεις πληροφορίες που συνοδεύονται από σαφή, ενημερωτικά διαγράμματα όπου δίνονται τα σημαντικότερα σημεία.
Η Ανοσολογία με μια ματιά εξακολουθεί να απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές της βιοϊατρικής και της ιατρικής επιστήμης, οι οποίοι επιθυμούν έναν άμεσο, αλλά καθολικό τρόπο κατανόησης της ανοσολογίας.