Ανοσολογία (8η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
DAVID MALE, JONATHAN BROSTOFF, DAVID B. ROTH, IVAN ROITT
Επιμέλεια:
Π. Μπούρα
ISBN:
978-960-583-123-3
Διαστάσεις:
21x28
Σελίδες:
480
Έτος έκδοσης:
2016
Τιμή πώλησης 80 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Μάθετε όλες τις έννοιες τις βασικής και της κλινικής ανοσολογίας που πρέπει να γνωρίζετε! Η κλινικά σχετική, σαφώς οπτική προσέγγισης της Ανοσολογίας καθιστά εύκολη την κατανόηση και την εκμάθηση ενός πολυσύνθετου θέματος.
• Το βάθος και η κάλυψη που χρειάζεστε σε ένα μικρότερο και διαχειρίσιμο βιβλίο. Μέσω της σχολαστικής επιμέλειας και αναδιοργάνωσης, το αρχικό υλικό παραμένει, ενώ το εξειδικευμένο και κλινικό υλικό έχει μεταφερθεί στο διαδίκτυο.
• Τελειοποιήστε τις γνώσεις σας σχετικά με τις πιο ουσιαστικές έννοιες της ανοσολογίας. Σχολαστικές ενημερώσεις σε όλο το βιβλίο παρέχουν τις επικαιροποιημένες γνώσεις που χρειάζεστε για να αριστεύσετε στις εξετάσεις.
• Κατανοήστε τους θεμέλιους λίθους του ανοσιακού συστήματος – κύτταρα, όργανα, και μείζονα μόρια υποδοχής – όπως επίσης και την πυροδότηση και τις δράσεις της ανοσιακής απάντησης, ιδίως σε κλινικό πλαίσιο.
• Κατανοήστε και απομνημονεύστε τις δύσκολες έννοιες εύκολα μέσω οπτικών ερεθισμάτων, χάρη στην εύχρηστη οργάνωση του βιβλίου με πλαίσια βασικών εννοιών, επεξηγηματικά διαγράμματα και περισσότερες από 200 φωτογραφίες που σας βοηθούν να δημιουργήσετε την εικόνα των ιστών και των νοσημάτων.
• Κάνετε την ιδέα πράξη. Τα πλαίσια «Κριτική Σκέψη» και 24 μελέτες περιπτώσεων, οι οποίες παρέχονται στο διαδίκτυο, σας ενθαρρύνουν να «σκέπτεστε ανοσολογικά» καθώς εδραιώνετε την κατανόησή σας της ανοσολογίας μέσω της κλινικής εφαρμογής.
• Εξασφαλίστε την τελειοποίηση των γνώσεών σας σχετικά με το υλικό και χτίστε την αυτοπεποίθησή σας με αποδοτικές εισαγωγικές περιλήψεις σε κάθε κεφάλαιο και ερωτήσεις που βασίζονται σε μελέτες περιπτώσεων που παρέχουν αποτελεσματική αναθεώρηση του κεφαλαίου και ταχεία εξάσκηση για τις εξετάσεις σας.