Ανατομία της Διαγνωστικής Απεικόνισης (3η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
PETER FLECKENSTEIN, JØRGEN TRANUM-JENSEN
Επιμέλεια:
Θ. Πέτσας, Α. Χαριτάντη-Κουρίδου
ISBN:
978-960-583-095-3
Διαστάσεις:
24x31
Σελίδες:
516
Έτος έκδοσης:
2016
Τιμή πώλησης 77 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Πλέον στην τρίτη της έκδοση, η Ανατομία της Διαγνωστικής Απεικόνισης αποτελεί ασυναγώνιστο άτλαντα της ανατομίας που εφαρμόζεται στη διαγνωστική απεικόνιση. Το βιβλίο καλύπτει ολόκληρο σώμα του ανθρώπου και χρησιμοποιεί όλες τις απεικονιστικές μεθόδους της κλινικής πράξης• ακτινογραφία, υπολογιστική τομογραφία, μαγνητική τομογραφία, υπέρηχοι και σπινθηρογράφημα. Ένα εισαγωγικό κεφάλαιο περιγράφει συνοπτικά και περιεκτικά τα βασικά στοιχεία των τεχνικών απεικόνισης και εξέτασης που πηγάζουν από τις πιο σύγχρονες τεχνικές εξελίξεις.
Ενόψει των τεράστιων βημάτων που έχουν γίνει σε αυτόν τον τομέα τα πρόσφατα χρόνια, όλα τα κεφάλαια επικαιροποιήθηκαν εκτενώς στην τρίτη αυτή έκδοση. Η αρχική και διδακτικά πειστική παρουσίαση του βιβλίου βελτιώθηκε με περισσότερες από 250 καινούργιες εικόνες. Το βιβλίο διαθέτει πλέον περισσότερες από 900 εικόνες, επιλεγμένες προσεκτικά ούτως ώστε να είναι εύχρηστες και ευανάγνωστες, χάρη στην υψηλή τους ποιότητα και την περιεκτική ανατομική ερμηνεία που τοποθετείται σε καθεμία.
Τόσο για φοιτητές της ιατρικής όσο και για ασκούμενους ιατρούς, η Ανατομία της Διαγνωστικής Απεικόνισης, Τρίτη Έκδοση θα υπηρετήσει ως πλήρης αναφορά η οποία συνδέει την ανατομία με τη σύγχρονη διαγνωστική απεικόνιση.