Κτηνιατρική Ανοσολογία (9η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
IAN R. TIZARD
Επιμέλεια:
Π. Μπούρα
ISBN:
978-960-583-202-5
Διαστάσεις:
21x28
Σελίδες:
581
Έτος έκδοσης:
2016
Τιμή πώλησης 110 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις
στην κτηνιατρική ανοσολογία
Η Κτηνιατρική Ανοσολογία, η μοναδική ολοκληρωμένη πηγή αναφορικά με την ανοσολογία για φοιτητές κτηνιατρικής και ειδικευμένους κτηνιάτρους, παρέχει μια κατανοητή παρουσίαση των βασικών αρχών της ανοσολογίας με εμπεριστατωμένες πληροφορίες σχετικά με τις πιο σημαντικές ανοσολογικές ασθένειες και αντιδράσεις που απαντώνται στα κατοικίδια ζώα. Η σχολαστική και επικαιροποιημένη νέα έκδοση διερευνά τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο πεδίο, και παρέχει πληθώρα κλινικών παραδειγμάτων που αποτυπώνουν και αποσαφηνίζουν τις πιο σημαντικές έννοιες.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
• Εμπεριστατωμένη κάλυψη των εμβολίων και της χρήσης τους, των αλλεργιών και των αλλεργικών ασθενειών, και της αυτοανοσίας και της ανοσοανεπάρκειας, συμπεριλαμβανομένων των ανοσολογικών ζητημάτων που απαντώνται στην κλινική πράξη.
• Πληθώρα κλινικών παραδειγμάτων αποτυπώνουν με σαφήνεια τις βασικές έννοιες και παρέχουν πρακτικές στρατηγικές για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση των ανοσολογικών διαταραχών στο κλινικό πλαίσιο.
• Μια πλήρως επικαιροποιημένη ενότητα σχετικά με την έμφυτη ανοσία περιλαμβάνει καινούργια κεφάλαια που αφορούν στα φυσικά φονικά κύτταρα (NK) και στις συστημικές αποκρίσεις στη λοίμωξη.
• Κάλυψη, η οποία αντανακλά μια σημαντική αλλαγή στη γενικότερη αντίληψη της ανοσολογίας, παρέχει τις θεμελιώδεις γνώσεις που απαιτούνται για την κατανόηση της ευρείας μορφολογίας των ανοσολογικών αντιδράσεων και του τρόπου με τον οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα λειτουργεί ως ένα δίκτυο διασυνδέσεων.
• Περισσότερες από 500 έγχρωμες εικόνες και διαγράμματα απεικονίζουν και αποσαφηνίζουν πολύπλοκα ζητήματα.
• Νέες πληροφορίες όσον αφορά στη γενωμική και στις μοριακές διαγνωστικές τεχνικές διερευνούν τον τρόπο με τον οποίο το αναδυόμενο πεδίο της γενωμικής επιδρά στην αντίσταση στις ασθένειες, όπως επίσης και στη διάγνωση και την αντιμετώπιση των ανοσολογικών και λοιμωδών νοσημάτων.