Παθήσεις του Δέρματος

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
WHITE - COX
Επιμέλεια:
Α. Δ. Κατσάμπας - Ε. Κρανιδιώτη
ISBN:
978-960-394-477-5
Διαστάσεις:
24X30,4
Σελίδες:
492
Έτος έκδοσης:
2007
Τιμή πώλησης 90 €
  • 0 Review

Περιγραφή

το βιβλίο "Παθήσεις του δέρματος" συνιστά μια καινούργια ματιά στο ευρύ φάσμα της σύγχρονης δερματολογίας και τη μεταφράζει σε μια οπτικώς εντυπωσιακή και κλινικώς επικεντρωμένη μορφή. Πάνω από 2.000 εξαιρετικές έγχρωμες εικόνες συνοδεύονται από πλήρες κείμενο που προσφέρει μια περιεκτική και συνοπτική προσέγγιση των κλινικών χαρακτηριστικών, της διάγνωσης, των εργαστηριακών εξετάσεων και της αντιμετώπισης. Το βιβλίο καλύπτει πλήρως όλες τις δερματολογικές διαταραχές, τόσο τις συνήθεις όσο και τις σπάνιες, καθώς και τους διάφορους φυλετικούς δερματικούς τύπους, την παιδιατρική δερματολογία, κληρονομικές δερματοπάθειες, τον HIV, φαρμακολογικές αντιδράσεις και την κύηση.
Το παρόν βιβλίο αποτελεί ένα ανεκτίμητο απόθεμα γνώσεων για τους ειδικευόμενους και τους ενεργούς δερματολόγους και πρόκειται να γίνει το κείμενο αναφοράς και ο άτλας επιλογής για τους ιατρούς πρωτοβάθμιας φροντίδας και τους γενικούς παθολόγους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Η απόλυτη συλλογή δερματολογικών εικόνων, που συνοδεύονται από σαφές και περιεκτικό κείμενο.
Περιέχει πάνω από 2.000 κορυφαίας ποιότητας, έγχρωμες κλινικές εικόνες.
Κλινικώς επικεντρωμένο ώστε να αντανακλά την πρακτική της δερματολογίας σήμερα.
Η αντιμετώπιση, οι εξετάσεις και η διάγνωση παρουσιάζονται σε μια περιεκτική, εύκολη στη χρήση μορφή.
Ομοιόμορφα οργανωμένη δομή για εύκολη πρόσβαση στις παρεχόμενες πληροφορίες.
Διεθνής κάλυψη του θέματος της δερματολογίας, συμπεριλαμβανομένης της διάγνωσης των διαταραχών που σχετίζονται με τους φυλετικούς δερματικούς τύπους.
Πλήρως ενημερωμένο.