Δερματολογία με μια Ματιά

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
MAHBUB M.U. CHOWDHURY, RUWANI P. KATUGAMPOLA, ANDREW Y. FINLAY
Επιμέλεια:
Α. Κατσαρού-Κάτσαρη
ISBN:
9789605833008
Διαστάσεις:
21 x 28
Σελίδες:
112
Έτος έκδοσης:
2018
Κατηγορία προϊόντος: Αφροδισιολογία - Δερματολογία
Τιμή πώλησης 31 €
  • 0 Review

Περιγραφή

«Αυτό ήταν το πρώτο αξιοπρεπές βιβλίο που συνάντησα, το οποίο προσφέρει καλές κλινικές συμβουλές για την εκτίμηση και την αντιμετώπιση του δερματολογικού ασθενούς. Δεν λειτουργεί μόνο ως κλινική αναφορά, αλλά και ως αυθεντική υποκατάσταση για τυχόν έλλειψη εμπειρίας στην δερματολογική κλινική. […] θα είναι πολύτιμο κείμενο για τους φοιτητές ιατρικής οι οποίοι αναζητούν περισσότερες πληροφορίες. Οι κλινικές φωτογραφίες είναι ιδιαιτέρως καλές». Υπεύθυνος Δερματολογίας 3ου έτους

Με τη γνωστή εύχρηστη μορφή με μια Ματιά, ο νέος αυτός τίτλος παρέχει μια εξαιρετικά εικονογραφημένη και κατανοητή εισαγωγή στη δομή και τη λειτουργία του δέρματος. Αποτελεί τον ιδανικό οδηγό για κάθε φοιτητή της ιατρικής που θα χρειαστεί να λάβει συνέντευξη και να εξετάσει ασθενείς, να αναγνωρίσει τα δερματικά νοσήματα, και να αναπτύξει μια διαφορική διάγνωση και ένα θεραπευτικό σχήμα. 
Κάθε κεφάλαιο καλύπτει την επιδημιολογία και την παθογένεια της νόσου, όπως και εκδηλώσεις που απαντώνται τόσο στην κλινική πράξη όσο και στην εξεταστική. 
Δερματολογία με μια ματιά:
• Περιεκτικά εικονογραφημένο με περισσότερες από 300 φωτογραφίες και σλάιντ υψηλής ανάλυσης
• Καλύπτει τις κύριες πτυχές της ύλης που υποδεικνύει η Βρετανική Ένωση Δερματολόγων
• Περιλαμβάνει «Βασικά σημεία» και «Προειδοποιήσεις»
• Παρέχει ένα κουίζ με εικόνες για αυτοαξιολόγηση, με στόχο την αξιολόγηση της μάθησης και την ικανότητα αναγνώρισης των νοσημάτων, για προετοιμασία για τις εξετάσεις στη δερματολογία. 
Τα περιγραφικά διαγράμματα και οι φωτογραφίες, σε συνδυασμό με τις σαφείς επεξηγήσεις, θα βοηθήσουν όλους τους φοιτητές ιατρικής και τους επαγγελματίες υγείας να εξοικειωθούν με την αναγνώριση και την αντιμετώπιση όλων των συνήθως δερματικών νοσημάτων.