Δερματικά Νοσήματα: Διάγνωση και Θεραπεία (2η έκδοση)

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
THOMAS P. HABIF
Επιμέλεια:
Ανδρέας Κατσάμπας
ISBN:
978-960-394-476-8
Διαστάσεις:
16.5x24
Σελίδες:
752
Έτος έκδοσης:
2007
Τιμή πώλησης 80 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Το βιβλίο Δερματικά νοσήματα: Διάγνωση και θεραπεία συγκεντρώνει το απαραίτητο υλικό ώστε να ανταποκρίνεται στις κλινικές ανάγκες όσων παρέχουν πρωτοβάθμια φροντίδα. Ειδικά, ενώ σχεδιασμένο ώστε να διευκολύνει τις γρήγορες παραπομπές, το βιβλίο εστιάζει στις 250 πιο συχνές νόσους που απαντώνται καθημερινά και περιλαμβάνει πρακτικές και σαφείς συμβουλές για τη διάγνωση και θεραπεία· περιέχει προγενέστερα και κατοπινά διαγράμματα νόσων όσον αφορά στη θέση εντόπισης των νόσων, ταξινομήσεις πρωτοπαθών, δευτεροπαθών και ειδικών βλαβών και πάνω από 700 πρωτοδημοσιευόμενες έγχρωμες φωτογραφίες που απεικονίζουν τις κλασικές εκδηλώσεις ασθενειών καθώς και σπανιότερες παραλλαγές. Θέματα παιδιατρικών δερματικών νόσων καλύπτονται διεξοδικά μαζί με συμβουλές για τη χρονική στιγμή κατά την οποία ο ασθενής θα πρέπει να παραπεμφθεί σε κάποιον ειδικό ιατρό.
Το βιβλίο αυτό είναι μια βασική πηγή για τους παρέχοντες πρωτοβάθμια φροντίδα, τους εσωτερικούς παθολόγους, τους νοσοκόμους, τους φυσικοθεραπευτές καθώς και για τους φοιτητές της ιατρικής.
Κριτικός στην πρώτη έκδοση
Ένας εξαιρετικά διαφωτιστικός οδηγός πάνω στην τέχνη της δερματολογίας παρέχει ένα οργανωμένο πλαίσιο της απαιτούμενης ύλης από τους φοιτητές και τους παθολόγους για τη διάγνωση και θεραπεία γενικών δερματικών διαταρα-χών... Προορίζεται να γίνει ένα από τα αγαπημένα σας βιβλία.
Arch Dermatol
Το να αποκτήσει κανείς αυτό το βιβλίο, επωφελούμενος από τη μακρά κλινική πείρα του Dr. Habif, είναι σαν να έχει κερδίσει έναν "σύμβουλο κατ' οίκον". Οι εξαίρετες έγχρωμες φωτογραφίες καλύπτουν όλες τις συνήθεις δερματικές ασθένειες...
Cutis