Αφροδισιολογία

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
Ι. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ
ISBN:
978-960-394-216-0
Διαστάσεις:
23Χ21
Σελίδες:
1006
Έτος έκδοσης:
2004
Τιμή πώλησης 95 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Ο βασικός κορμός του θεματολογίου της εκδόσεως αυτής είναι οι Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενες Λοιμώξεις.
Τα νοσήματα αυτά έχουν, ως γνωστόν, ιατρο-κοινωνικές, ψυχολογικές, νομικές και οικονομικές επιπτώσεις, ενώ δημιουργούν συγχρόνως προβλήματα Βιοηθικής, Ψυχολογικών Παρεμβάσεων κ.ά.
Επιπλέον, στην έκδοση αυτή αναλύονται ποικίλες έννοιες και γνώσεις αναφορικά με την Ιστορία, την Επιδημιολογία, τις Στρατηγικές Πρόληψης και Θεραπείας, τη Σεξουαλική Λειτουργία, την Κλινικο-εργαστηριακή Προσέγγιση των νοσημάτων αυτών, την εκδήλωση τέλος στην ίδια περιοχή δερματολογικών νοσημάτων, μη-σεξουαλικώς μεταδιδομένων. Τα δέματα αυτά συνθέτουν ένα ενιαίο σύνολο γνωστικών αντικειμένων αλληλοσυνδεόμενων με εκείνα του Βασικού Κορμού.
Διαμέσου του ευρέως αυτού φάσματος θεματικών ενοτήτων, αναδεικνύεται η καθολική φυσιογνωμία της σύγχρονης Αφροδισιολογίας. Επιχειρείται τέλος η ανάπτυξη των κεφαλαίων να είναι πλήρης και σε Βάθος, προσδίδοντας έτσι τα χρακτηριστικά ενός Βιβλίου Αναφοράς ενώ παράλληλα η παροχή συμπυκνωμένων γνώσεων για το κάθε κεφάλαιο (Leading Points) ευνοεί και διευκολύνει το έργο του Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου και του Κλινικού Ιατρού γενικώτερα.