Ο Λυκοτοσοδούλης και η Φοβεροσκουφίτσα: Μια ιστορία για τον σχολικό εκφοβισμό
Ο Λυκοτοσοδούλης έχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Λάτρευε να πηγαίνει στο σχολείο, μέχρι που μετακόμισε στη γειτονιά η Φοβεροσκουφίτσα.
Τιμή πώλησης: 12 €
Υγιείς Δεσμοί και Νευρο-Δραματικό Παιχνίδι
«Στο βιβλίο αυτό, η Sue Jennings περιγράφει την πρωτοποριακή της θεωρία του ΝΔΠ. Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, τα θεμέλια για έναν ασφαλή συναισθηματικό δεσμό σχηματίζονται από την παιγνιώδη διάθεση της μητέρας με το μωρό της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά τους πρώτους έξι μήνες της ζωής. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!»
Τιμή πώλησης: 32 €
Ανακάλυψε την Επιστήμη
Αυτό το συναρπαστικό βιβλίο µε παραθυράκια θα εισαγάγει τα µικρά παιδιά στον θαυµαστό κόσµο της επιστήµης. Απλώς ανοίξτε τις σελίδες και δείτε!
Τιμή πώλησης: 16 €
Ανακάλυψε τον Κόσμο μας
Ταξίδεψε στον κόσµο µε αυτό το συναρπαστικό βιβλίο. Μάθε από τι είναι φτιαγµένη η Γη, ποιος κατοικεί στα τροπικά δάση, πώς ρέουν οι ποταµοί στη θάλασσα και πολλά, πολλά περισσότερα!
Τιμή πώλησης: 16 €
Ανακάλυψε το Σώμα σου
Από τα οστά έως το αίμα και από τον εγκέφαλο έως τη μυϊκή δύναμη, υπάρχουν πάρα πολλά να μάθεις για το σώμα σου. Σήκωσε τα παραθυράκια για να ανακαλύψεις πως συνδέονται όλα αυτά τα μέρη προκειμένου να δημιουργήσουν έναν εκπληκτικό άνθρωπο: Εσένα!
Τιμή πώλησης: 16 €
Η Κόνι χάνεται
Η Κόνι χάνεται Η Κόνι είναι πολύ ταραγμένη. Πηγαίνει με τη μαμά της για ψώνια στην πόλη. Αλλά ξαφνικά μέσα στο μεγάλο εμπορικό κέντρο η Κόνι δεν μπορεί να βρει τη μαμά της! Θα μείνει για πάντα μόνη της στο εμπορικό κέντρο; Ευτυχώς, ακούγεται μια ανακοίνωση από τα μεγάφωνα...
Τιμή πώλησης: 6 €
Όλοι χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια
Kάποιες φορές, όλοι χρειαζόµαστε λίγη βοήθεια! Το να ζητάς βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι είναι πολύ καλή ιδέα! Το µόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τη ΖΗΤΗΣΕΙΣ! Είτε έχεις πονόδοντο είτε θέλεις βοήθεια για να δέσεις τα κορδόνια σου, αν δεν ζητήσεις από κάποιον να σε βοηθήσει, τίποτε δεν θα γίνει καλύτερο. Μην ντρέπεσαι! Ζήτα βοήθεια από κάποιον που εµπιστεύεσαι!
Τιμή πώλησης: 6 €
Η Κόνι πηγαίνει στο σχολείο
Η Κόνι πηγαίνει στο σχολείο Επιτέλους έφτασε η μεγάλη μέρα: η Κόνι θα πάει στο σχολείο! Όμως, πριν αρχίσει το σχολείο, πρέπει να γίνουν ένα σωρό πράγματα...
Τιμή πώλησης: 6 €
Από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό
ΕΙµΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣµΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ. Μαθαίνω ένα σωρό πράγµατα! Μαθαίνω να ακολουθώ οδηγίες, να τηρώ κανόνες και να τα πηγαίνω καλά µε τα άλλα παιδιά! Μαθαίνω επίσης γράµµατα και αριθµούς. ΈΤΣΙ ΠΡΟΕΤΟΙµΑΖΟµΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗµΟΤΙΚΟ! Αυτή η προετοιµασία είναι πολύ σπουδαία, αλλά και πολύ διασκεδαστική!
Τιμή πώλησης: 6 €
Η Κόνι φτιάχνει κουλουράκια
Η Κόνι φτιάχνει κουλουράκια Η Κόνι θέλει να φτιάξει κουλουράκια, αλλά η μαμά της δεν έχει χρόνο. Γι‘ αυτό ξεκινάει μόνη της... Χτυπάει τα αβγά, κοσκινίζει το αλεύρι και γλυτώνει τη ζύμη από την Ψιψίνα, τη γατούλα, που θέλει να τη φάει. Τελικά, το να φτιάξεις κουλουράκια, δεν είναι τόσο εύκολο. Ευτυχώς που η μαμά τη βοηθάει.
Τιμή πώλησης: 6 €
Επιμένω! Δεν τα παρατάω!
Στο σχολείο έχουµε αθλητικούς αγώνες! Όλα τα παιδιά θα πάρουν µέρος και είµαι πολύ ενθουσιασµένος! Η τάξη µου διάλεξε το όνοµα της δικής της οµάδας. Λεγόµαστε «Ταύροι», γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΠΟΤΕ! Ακόµα και όταν ανησυχούσα ότι µπορεί και να µην τα καταφέρω σε κάποιο αγώνισµα, συνέχισα την προσπάθεια. Το σηµαντικό είναι να δείχνεις ΕΠΙµΟΝΗ και να µην τα παρατάς ποτέ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ µΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑµΕΙΣ.
Τιμή πώλησης: 6 €
Η Κόνι χορεύει
Η Κόνι χορεύει Η Κόνι κάνει μαθήματα μπαλέτου. Έχει πολλή πλάκα να χορεύεις στις μύτες με τα υπόλοιπα παιδιά, να χοροπηδάς σαν γάτα και να κινείσαι στους ρυθμούς της μουσικής. Στο τέλος η Κόνι θα χορέψει στην παράσταση της σχολής μπροστά σε κοινό...
Τιμή πώλησης: 6 €
Η Κόνι παίζει μουσική
Η Κόνι παίζει μουσική Στην Κόνι αρέσει η μουσική. Χαίρεται πολύ που θα πάει στο ωδείο. Τι ωραία όργανα που έχει! Η συναυλία με τα κουζινικά, τις κουτάλες και τα ταψιά έχει πολλή πλάκα. Αλλά ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία θα είναι το τραγούδι για το αρκουδάκι της, τον Τέντι, που έχει συνθέσει η ίδια...
Τιμή πώλησης: 6 €
Ελέγχω τα συναισθήματά μου
Κάποιες φορές, όλοι θυµώνουν, απογοητεύονται ή στενοχωριούνται. Όµως αυτό που έχει σηµασία είναι τι κάνεις όταν νιώθεις έτσι! Ποιο είναι το πρόβληµα που σε απασχολεί; Πάµε, λοιπόν, σαν ΚΑΛΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, να λύσουµε κάποια προβλήµατα. ΕΛΈΓΧΟΥµΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉµΑΤΆ µΑΣ!
Τιμή πώλησης: 6 €
Συναισθηματική Υγεία και Ευεξία: Ένας Πρακτικός Οδηγός για το Σχολείο
Το σχολείο δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης είναι ο χώρος στον οποίο τα νεαρά άτοµα είναι πιο περιορισµένα, βρίσκονται υπό παρακολούθηση και αντιµετωπίζουν την πρόκληση της ανάπτυξης. Το προσιτό αυτό βιβλίο περιγράφει την συµπεριφορά, αµφότερα ανάρµοστη και µυστικοπαθής, η οποία υποδεικνύει συναισθηµατική δυσφορία. Αντιµετωπίζει αµφότερους τους παράγοντες κινδύνου αλλά και προστατευτικούς παράγοντες που εµπλέκονται στην συναισθηµατική υγεία και εξετάζει τον αντίκτυπο των θεµάτων όπως ο εκφοβισµός, ο κοινωνικός αποκλεισµός, η απώλεια και το πένθος. Οι συγγραφείς παρουσιάζουν ένα φάσµα στρατηγικών για τον τρόπο µε τον οποίο τα σχολεία αναπτύσσουν πρακτικές θεµελίωσης της γνώσης σχετικά µε τα θέµατα που αφορούν στην πνευµατική υγεία που σχετίζονται µε τα νεαρά άτοµα. Εστιάζουν στις µεθόδους και την πολιτική που έχουν αξιολογηθεί επιστηµονικά ή που θεωρούνται ως η καλύτερη πρακτική.
Τιμή πώλησης: 35 €
Η ιατρική εκπαίδευση στη χώρα μας μπορούσε να 'ναι καλύτερη
Το μικρό τούτο βιβλίο περιέχει κείμενα σχετικά με την εκπαίδευση των γιατρών σε όλα τα επίπεδα, που έχω γράψει τα τελευταία χρόνια και έχουν παρουσιαστεί και συζητηθεί σε πολλές συγκυρίες. Ο λόγος που τα παρουσιάζω πάλι είναι το δράμα που βιώνουμε με τη μαζική φυγή των νέων γιατρών μας για άλλες χώρες. Είναι σαφώς και η γενικότερη οικονομική και κοινωνική κρίση που τους ωθεί σ’ αυτό. Αλλά είναι αναμφισβήτητο και το γεγονός ότι και το σύστημα εκπαίδευσής τους στις διάφορες φάσεις δεν τους προσφέρει αυτό που θα ’θελαν και θα ’πρεπε για να δικαιωθεί ο κόπος τους και να γίνουν καλύτεροι όπως η πλειοψηφία τους το ονειρεύτηκε.
Τιμή πώλησης: 12 €
Οδηγός για Σωστή Άρθρωση
Ο Οδηγός για Σωστή Άρθρωση είναι ένα βιβλίο εργασίας, που απευθύνεται σε επιστημονικό αλλά και σε απλό κοινό (γονείς και παιδιά). Γεννήθηκε με πολλή αγάπη για τους μικρούς μας φίλους, που, στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν την ελληνική γλώσσα, άλλοτε υποπίπτουν σε μικρά αρθρωτικά λάθη, άλλoτε πάλι σε μεγαλύτερα...!
Στόχος του βιβλίου είναι να βοηθήσει όλους εκείνους τους γονείς και ειδικούς, που επιθυμούν να κατέχουν κάποιες βασικές γνώσεις σχετικά με την άρθρωση, αλλά κυρίως τους κλινικούς φοιτητές και λογοθεραπευτές. Μέσα στις σελίδες του θα συναντήσει κανείς πληροφορίες για τον τρόπο που αρθρώνονται τα γράμματα της ελληνικής γλώσσας, πληροφορίες για την ηλικία κατάκτησης αυτών, ασκήσεις φωνολογικής ενημερότητας και πολλές άλλες για κάθε γράμμα ξεχωριστά, καθώς και μικρά παιδικά ποιήματα για την αρθρωτική εμπέδωση των φωνημάτων.
Τιμή πώλησης: 20 €
Οι μεταβολές του καιρού, οι εναλλαγές των εποχών
Γιατί υπάρχουν οι εποχές; Γιατί αλλάζει ο καιρός από εποχή σε εποχή; Η Ειρήνη και ο αδερφός της o Βασίλης νιώθουν μεγάλη περιέργεια. Ακολουθήστε τους σε αυτήν την περιπέτεια και ανακαλύψτε μαζί τους τις απαντήσεις σε αυτές και σε πολλές άλλες ερωτήσεις που μπορεί και εσείς να έχετε κάνει στον εαυτό σας. Μάθετε, επίσης, πώς αλλάζει ο καιρός σε κάθε εποχή και πώς προσαρμόζονται τα φυτά, τα ζώα και οι άνθρωποι σε αυτές τις αλλαγές. Το βιβλίο περιλαμβάνει οδηγό για τους γονείς με πληθώρα πληροφοριών.
Τιμή πώλησης: 6 €