Επιχειρηματικά Σχήματα Συνεργασίας και Επικοινωνίας στον Τουριστικό Τομέα : Βήματα για Αποτελεσματικές Εφαρμογές
Τα προβλήματα δε θα πάψουν να υφίστανται τόσο για τους τουρίστες - καταναλωτές όσο και για τους επιχειρηματίες του τουρισμού. Μέρος αυτών των προβλημάτων για τους πρώτους θα είναι πάντα η αναζήτηση βασικών νοημάτων στη ζωή και πώς αυτή θα παρουσιάζει διαρκή βελτίωση. Μέρος των προβλημάτων για τους επιχειρηματίες θα εξακολουθήσει να είναι η σύγχυση και η έλλειψη επικέντρωσης σε επωφελείς, συνεργατικές και δημιουργικές δράσεις. Επομένως, χρειάζεται κάποιος να τροφοδοτεί διαρκώς τις ελπίδες χωρίς να ονειροβατεί, αλλά να οραματίζεται στοχαστικά. Χωρίς να δρα πριν καταλάβει και συναισθανθεί τον άλλο, χωρίς επιφανειακές και πρόσκαιρες επενδύσεις στον άκρατο καταναλωτισμό, αλλά στρέφοντας την προσοχή προς τα έσω όπου αναδύεται σοφία και βαθύτερο νόημα για τη ζωή όλων.
Τιμή πώλησης: 25 €
Αναζωογόνηση & Ηρεμία για Μωρά και Μητέρες: Ο φυσικός τρόπος φροντίδας για εσάς και το μωρό σας
Ικανοποίηση για εσάς και το µωρό σας • Περιλαμβάνει εικονογραφημένο, βήμα προς βήμα, οδηγό για βρεφικό μασάζ. • Βελτιώνει τις πιθανότητες για έναν καλό ύπνο στη διάρκεια της νύχτας! Ο ερχομός του νέου μωρού φέρνει μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Ωστόσο, μπορεί επίσης να προκαλέσει άγχος και σύγχυση ως προς τη φροντίδα του μικρού σας θησαυρού. Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, η ολιστική θεραπεύτρια και μητέρα τριών παιδιών Samantha Quinn αποκαλύπτει φυσικές τεχνικές καθησυχασμού, προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι το μωρό σας κάνει μια ήπια μετάβαση από τη μήτρα της μητέρας στην κούνια. Ανακαλύψτε πώς να αναγνωρίζετε τους ήχους του μωρού σας και να διαβάζετε τη γλώσσα του σώματος, ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε σωστά, και πώς να βελτιώσετε τα μοτίβα του ύπνου του μωρού σας. Επίσης, θα βρείτε συμβουλές σχετικά με τα οφέλη του βρεφικού μασάζ μαζί με οδηγίες για τη βήμα προς βήμα τεχνική – οδηγίες-κλειδιά για την ηρέμηση των μωρών. Παράλληλα, υπάρχουν οδηγίες για φυσικές και ολιστικές θεραπείες για τη μητέρα και το μωρό, προκειμένου να προσφέρουν ανακούφιση σε συχνές ασθένειες, εξασφαλίζοντας ότι και οι δύο θα έχετε ηρεμία, υγεία και ευτυχία.
Τιμή πώλησης: 12 €
Και τα Τζιτζίκια ακόμα Τραγουδάνε: Μεγαλώνοντας στην Αθήνα της Κατοχής
Βρισκόμαστε στη δεκαετία του 1930, ο μικρός Αλκίνοος μεγαλώνει στην Αθήνα, ανάμεσα σε καρναβάλια, κομφετί και σερπαντίνες, κάτω από τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά. Τον Οκτώβριο του 1940, ο Μουσολίνι απαιτεί να περάσουν τα στρατεύματά του μέσα από την Ελλάδα. Ο Μεταξάς λέει «Όχι» και η Ιταλία κηρύσσει τον πόλεμο. Οι Έλληνες νικούν και οι Ιταλοί οπισθοχωρούν. Βλέποντας τον σύμμαχό του στον Άξονα να ταπεινώνεται, ο Χίτλερ εισβάλλει στην Ελλάδα. Η ονειρεμένη ζωή του Αλκίνοου μετατρέπεται σ’ έναν κόσμο βάναυσης κατοχής, λιμού κι εκτελέσεων. Αυτή είναι η ιστορία ενός αγοριού καθώς μεγαλώνει, του ειδυλλίου του με τον εχθρό – ένα κορίτσι από τη Γερμανία, μια Κίρκη με βιολετιά μάτια. Είναι η ιστορία πραγμάτων που δεν είναι αυτό που φαίνονται. Τολμηρά εγχειρήματα κάτω από τη μύτη της Γκεστάπο, ηρωισμός, πανουργία και σοφία, αντάξια της Οδύσσειας… και η επακόλουθη τραγωδία. Ένας αρχαιοελληνικός κόσμος πάθους και ευγένειας γεννιέται και αναβιώνει.. Το Και τα τζιτζίκια ακόμα τραγουδάνε είναι η ιστορία της ψυχωμένης ζωής ενός αγοριού μέσα σ’ έναν κόσμο γεμάτο σκοτάδι και διάχυτο θάνατο. Είναι ένα μυθιστόρημα που οδηγεί τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Αθήνα της ναζιστικής κατοχής, σμίγοντας την ιστορία της Ελλάδας εκείνης της εποχής με τον εφηβικό έρωτα, το πάθος και την ίντριγκα.
Τιμή πώλησης: 16 €
Στο Πέρασμα του Χρόνου
Στη μακρά ακαδημαϊκή μου σταδιοδρομία είχα την εύνοια της τύχης να βιώσω σημαντικά γεγονότα και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ιστορίες. Ένιωσα την ανάγκη να εξιστορήσω όλα αυτά τα γεγονότα, μια και έχουν γενικότερο ενδιαφέρον. Πολλά ρίχνουν φως σε άγνωστες πτυχές συμβάντων που συγκίνησαν την ελληνική κοινωνία. Άλλες ιστορίες με είχαν συγκλονίσει βαθύτατα και εκτίμησα ότι θα άξιζε να τις συμπεριλάβω στο βιβλίο μου. Tο βιβλίο αυτό δεν είναι κατ’ ουδένα τρόπο ένα λογοτεχνικό σύγγραμμα. πρόκειται για σκόρπια συρραφή αληθινών ιστοριών, χωρίς ίχνος μυθοπλασίας. Είναι ακριβώς όπως τις έζησα...
Τιμή πώλησης: 18 €
Συμπυκνωμένη Αφύπνιση: Σκέψεις γραμμένες σε τοίχους (1987-2015)
Κανείς δεν έχει, δυστυχώς, χρόνο και διάθεση αυτή την εποχή για πολλές κριτικές και αναλυτικές σκέψεις. Η εξουσία έχει φροντίσει με πολλούς τρόπους γι’ αυτό. Κράτος με κύκλους συμφερόντων φορτώνουν το μυαλό του πολίτη, συνεχώς, με υπαρκτά ή ανύπαρκτα προβλήματα, με ανασφάλεια και με «δυσοίωνες προοπτικές» με στόχο τον αποπροσανατολισμό, τον φόβο (κακός σύμβουλος) και την υποταγή. Περισσότερο από ποτέ μέχρι σήμερα το κράτος φρόντισε να κάνει την απλή επιβίωση προβληματική και χωρίς λόγο πολύπλοκη. Ο πολίτης έχει φορτισθεί με πληθώρα γραφειοκρατικών διευθετήσεων, σε πείσμα της δήθεν τεχνολογικής (ηλεκτρονικής) προόδου. Οι ουρές στις εφορίες και στα γραφεία της ΔΕΗ ως παράδειγμα. Ο ρυθμός της ζωής έχει αυξηθεί, οι έγνοιες πολλαπλασιαστεί, οι αξίες εκφυλιστεί, η αλληλεγγύη έχει δραστικά μειωθεί, το αίσθημα αδυναμίας αντίδρασης του πολίτη έχει σχεδόν εδραιωθεί (τα πανό ως άλλοθι αντίστασης) με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν περιθώρια δημιουργικών σκέψεων και ωρίμανσής τους. Έτσι ορισμένες έτοιμες σκέψεις που διαθέτουν: - επιγραμματική συντομία - συμπερασματικότητα
Τιμή πώλησης: 8 €
Αρμονική Ποίηση Μορφών Βυζαντινής Τέχνης
Στο νέο του βιβλίο Αρμονική ποίηση μορφών βυζαντινής τέχνης, ο διακεκριμένος αγιογράφος και ζωγράφος Γιάννης Μητράκας, Άρχων Αγιογράφος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, εκθέτει τις βασικές αρχές της τέχνης του και μας οδηγεί βήμα-βήμα στην ανακάλυψη των αισθητικών κανόνων αλλά και των συμβολισμών που διέπουν την αγιογραφία και τη βυζαντινή ζωγραφική από τις απαρχές τους μέχρι σήμερα. Ο αναγνώστης χάρη σε αυτό το πλούσια εικονογραφημένο βιβλίο, που φιλοξενεί πλήθος αγιογραφιών, και ζωγραφικών έργων από τη μακρά διαδρομή του καλλιτέχνη αλλά και σχέδια με αμιγώς παιδευτικό χαρακτήρα, συνοδευμένα από διαφωτιστικές οδηγίες και αναλύσεις για το «τι» και το «πώς» μιας άκρως απαιτητικής όσο και γοητευτικής τέχνης, μυείται κατά τρόπο σχεδόν φυσικό σε ένα κόσμο που δεν έχει πάψει μέχρι τις μέρες μας να εκπέμπει πνευματικότητα και μεγαλείο. Το έργο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες καλλιτέχνες και τεχνοκριτικούς όσο και στον απλώς φιλότεχνο αναγνώστη ή ερασιτέχνη ζωγράφο. Δεδηλωμένος στόχος του συγγραφέα είναι να μεταλαμπαδεύσει μέρος της μακράς του πείρας στις νεότερες γενιές και κατά τα λεγόμενά του «να δώσει στην αυτοκράτειρα των βυζαντινών τεχνών την ελευθερία να κατακτήσει και πάλι τη θέση που της ταιριάζει στον παγκόσμιο πολιτιστικό χάρτη».
Τιμή πώλησης: 32 €
Το Φεγγάρι της Ιθώμης
Το «Φεγγάρι της Ιθώμης» αποτυπώνει τη διαδρομή ενός νέου γιατρού στην άγνωστη πραγματικότητα της συντροφιάς και της βοήθειας στον απόμακρο κόσμο της ελληνικής υπαίθρου. Εκεί που τον υποχρέωσαν να γιατρεύει τους αρρώστους με μοναδικό εφόδιο τα βιβλία του και τη γνώση που απέκτησε κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στην Ιατρική Σχολή. Απομονωμένος στα βουνά και τα λαγκάδια, περπατώντας στους κακοτράχαλους δρόμους, προσπαθούσε να σταθεί κοντά στον πόνο της αρρώστιας και της γέννας, αλλά και στις χαρές και τις λύπες των υπέροχων ανθρώπων του ελληνικού χωριού. Κοντά του είχε σοφούς γέροντες, αλλά και τον Όμηρο, τον Ιπποκράτη και τα «Ιατρικά» του Πυθαγόρα, του Πλάτωνα και των άλλων αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων. Δίπλα τους ήταν και οι ιερείς του Ασκληπιείου της αρχαίας Μεσσήνης και όλοι μαζί τον στήριζαν στο δύσκολο έργο του. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για το ξεκίνημα…
Τιμή πώλησης: 17 €
Μόνη μου θα τα καταφέρω
Yπάρχουν διαβαθμίσεις στη σοβαρότητα των ασθενειών που μας απειλούν. Κανείς, όμως, δεν έχει το δικαίωμα να στερήσει από τον άλλο την ελπίδα. Οφείλουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στα επιτεύγματα της Ιατρικής και να συμμορφωνόμαστε στις υποδείξεις και στις οδηγίες των θεραπόντων μας και, με οδηγό την πίστη αλλά και εφοδιασμένοι με τις ανυπέρβλητες εσωτερικές δυνάμεις που κρύβει η ανθρώπινη ψυχή, να αποβλέπουμε στην τελική νίκη στον πόλεμο που διεξάγουμε, όσο και εάν ο αγώνας αυτός, κάποιες φορές, μας φαίνεται άνισος.
Τιμή πώλησης: 18 €
Αγροτική Οικιακή Οικονομία
Το βιβλίο Αγροτική Οικιακή Οικονομία αποτελεί ένα σύγγραμμα ξεχωριστό, καθώς κατορθώνει με εύληπτο και σαφή τρόπο να παρουσιάσει και να περιγράψει την αγροτική οικιακή οικονομία ως έναν κλάδο της οικονομίας με μακραίωνη παρουσία και πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη και πρόοδο των ανθρώπινων κοινοτήτων. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η κατάρτιση των γεωργών αποτελεί προτεραιότητα και πολυάριθμοι θεσμοί και οργανώσεις συστήνονται για να υποστηρίξουν με κάθε μέσο αυτήν τη μορφή οικονομίας. Η Ελλάδα, παρά τους παράγοντες που δεν ευνοούν τη μεγάλη γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή, είναι μία χώρα που βασίζει την οικονομία της στη γεωργία και στον τουρισμό, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει τη στροφή προς τον αγροτουρισμό και τον οικο-αγροτουρισμό, αλλά και την πολυαπασχόληση ως διάχυτο φαινόμενο της εποχής που διανύουμε. Η γεωργία είναι η βάση για την εξέλιξη του ανθρώπου και μέσα από τις σελίδες της Αγροτικής Οικιακής Οικονομίας ο αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να προσεγγίσει αυτήν τη μορφή της οικονομίας μέσα σε πλαίσιο ιστορικό, κοινωνικοοικονομικό και πολιτικό, παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές και φωτογραφίζοντας ένα φαινόμενο σύγχρονο και συνάμα διαχρονικό.
Τιμή πώλησης: 28 €
Αναβαθμίδες του Αιγαίου: Το παράδειγμα των Δωδεκανήσων
Οι αναβαθμίδες, οι κοινές πεζούλες, με πληθώρα τοπικών ονομάτων στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, συνιστούν έναν ακόμη κόσμο που σταθερά σβήνει από το οπτικό μας πεδίο, και φευγαλέα θα απομακρύνεται από τη συλλογική μας μνήμη στις δεκαετίες που έρχονται. Κι όμως, μέχρι σχετικά πρόσφατα, οι αναβαθμίδες του Αιγαίου αποτέλεσαν για αιώνες, ακόμη και για χιλιετίες, απαράμιλλο εργαλείο διαχείρισης της γης και εξαιρετικό επίκουρο της ανθρώπινης επιβίωσης, παρέχοντας και διατηρώντας καλλιεργήσιμη τη γη, εμπλουτίζοντας το έδαφος με το ακριβό νερό της βροχής, συνιστώντας βάθρο ανάβασης στα απροσπέλαστα επικλινή, όπου ο άνθρωπος του Αιγαίου ετάχθη να ζει. Σήμερα, πέρα από τον πρωταρχικό λόγο δημιουργίας τους, που άλλωστε δεν υφίσταται πλέον, ανακαλύπτουμε κι άλλους ρόλους που διαχρονικά οι αναβαθμίδες έχουν παίξει, ρόλους σχετικούς με την κληρονομιά που μας έχει παραδοθεί: την φυσική μας κληρονομιά, αφού, μαζί με τις ξερολιθιές που καθορίζουν τα όρια των χωραφιών, οι αναβαθμίδες έχουν λειτουργήσει και συνεχίζουν να λειτουργούν ως ενδιαιτήματα μοναδικά φυτών και ζώων, τόσο για τις μικροκλιματικές συνθήκες που προσφέρουν μέσα σε ένα άνυδρο και θερμό περιβάλλον, όσο και για την τροφή που παρέχουν στους άγριους αυτούς ενοίκους• την πολιτισμική μας κληρονομιά, μιας και το ανθρώπινο αυτό δημιούργημα, άρρηκτα δεμένο με το παραδοσιακό γεωργικό τοπίο, αποτελεί παλίμψηστο του διαχρονικού αγροτικού μόχθου. Πλαισιωμένο από τη μνήμη αναρίθμητων γενεών που το άγγιξαν και το αξιοποίησαν, το τοπίο αυτό φέρει δωρικά αποτυπωμένες πρωτότυπες, άριστα προσαρμοσμένες στις τοπικές συνθήκες παραγωγικές λύσεις που αποτελούν πρότυπα λαϊκής αρχιτεκτονικής και αισθητικής, μνημεία εντοπιότητας. Μαζί με τους ελαιώνες και τα ταπεινά φρύγανα, τους πετρόχτιστους οικισμούς και τις κυματιστές ακτές, συνιστούν το διαχρονικό τοπίο του Αιγαίου. Η παρούσα ματιά δεν στοχεύει μόνο στην πρόκληση της μνήμης, αλλά, ει δυνατόν, στην πρόσκληση για δράση, θαρρώντας ότι η αναχαίτιση της βαθμιαίας αλλοίωσης του πολιτισμικού τοπ
Τιμή πώλησης: 67 €
Ο Τουρίστας: Ανάλυση της σύγχρονης κοινωνίας (1η έκδοση)
Σε αυτήν την κλασική ανάλυση του ταξιδιού και της περιήγησης, ο Dean MacCannell επιτυγχάνει την προσαρμογή της κατανόησης της κοινωνιολογίας με τον τουρισμό στη μεταβιομηχανική εποχή, κατά τη διάρκεια της οποίας η μεσαία τάξη έχει εξασφαλίσει χρόνο για την πραγματοποίηση ταξιδιών σε διεθνείς προορισμούς. Στον Τουρίστα –τώρα με νέο πρόλογο να πλαισιώνει το βιβλίο ως μέρος μιας ευρύτερης σύγχρονης κοινωνικής και πολιτισμικής ανάλυσης– ο MacCannell εξετάζει την έννοια της αυθεντικότητας, την υψηλή και τη χαμηλή κουλτούρα και την οικοδόμηση της κοινωνικής πραγματικότητας γύρω από τον τουρισμό. «Παραπάνω από μια οξυδερκή, ευχάριστη συζήτηση για τους τουρίστες και τον τουρισμό, Ο Τουρίστας είναι, επίσης, ένα γεμάτο δεξιότητες μείγμα στρουκτουραλιστικής σκέψης... Τόσο το συγγραφικό στυλ του MacCannell όσο και η θεωρητική επιτήδευση αποτελούν γνήσιες συμβολές στην κοινωνιολογική ακαδημαϊκή πορεία.» SUZANNE WEDOW, Contemporary Sociology «Ο MacCannell αποπειράται να δημιουργήσει κάτι που ο Levi–Strauss χαρακτήρισε ως αδύνατο: μια εθνογραφία του μοντερνισμού, μια λεπτομερή ανθρωπολογική ανάλυση του σύγχρονου πολιτισμού... Ακολουθώντας τον Τουρίστα, πιστεύει, ενδέχεται να φτάσουμε σε ένα καλύτερο σημείο κατανόησης του εαυτού μας.» JOHN COYNE, Washington Post Book World «Στην απομυθοποίηση της παράδοσης του Veblen Theory of the Leisure Class, o MacCannell παρουσιάζει την πρώτη, πλήρους διαστρωμάτωσης, κοινωνιολογική εξέταση του τουρισμού και της περιήγησης στη σύγχρονη εποχή.» PUBLISHERS WEEKLY «Ο Τουρίστας είναι ένα από αυτά τα βιβλία που μπορούμε να απολαύσουμε για την ευρετική του αξία, τα ερωτήματα που τίθενται αλλά και για τις απαντήσεις που παρέχει.» ANATOLE BROYARD, New York Times O DEAN MACCANNELL είναι Καθηγητής και Επίτιμος της Έδρας Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού στο University of California, Davis, και ο συγγραφέας των βιβλίων The Ethics of Sightseeing, Empty Meeting Grounds και The Time of the Sign.
Τιμή πώλησης: 25 €
Θέματα Καθημερινότητας Εγχειρίδιο Προσβασιμότητας για ΑμεΑ
Στόχος μας δεν είναι η στατιστική απεικόνιση της προσβασιμότητας, ούτε η απαίτηση πλήρους εφαρμογής της ευρωπαϊκής και της ελληνικής νομοθεσίας, οι οποίες, κατά τη γνώμη μας, δεν είναι εφαρμόσιμες στην Ελλάδα. Είμαστε υπέρ της προσαρμογής στην πραγματικότητα και της στόχευσης στο εφικτό. Εάν δεν μεταβληθούν (προς το καλύτερο) βασικές προϋποθέσεις, το μέλλον θα μοιάζει με το παρελθόν.
Τιμή πώλησης: 12 €
Η Γλώσσα της Γης: Μια Λογοτεχνική Ανθολογία (2η έκδοση)
Η πολύπλοκη σχέση του ανθρώπου με τον πλανήτη Γη διερευνάται στη νέα έκδοση της ανθολογίας-ορόσημου, Η γλώσσα της Γης. Αυτό το βιβλίο προσφέρει ένα πορτραίτο του πλανήτη έτσι όπως το έζησαν όχι μόνο επιστήμονες αλλά και καλλιτέχνες, αεροπόροι, ποιητές, φιλόσοφοι, μυθιστοριογράφοι, ιστορικοί και κοινωνιολόγοι. Φιλοδοξεί να παρουσιάσει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της ανθρώπινης εμπειρίας μέσα στους αιώνες, καλύπτοντας διάστημα 2.500 χρόνων. Συγχρόνως, Η γλώσσα της Γης καθρεφτίζει την εκπληκτική ποικιλία του πλανήτη, από τα ορυχεία και τις υγρές σπηλιές μέχρι τις ερήμους ψηλά στις Άνδεις, το παγοκάλυμμα της Ανταρκτικής, ακόμη και την επιφάνεια της σελήνης. Αυτή η περιεκτική προσέγγιση γεφυρώνει το κενό μεταξύ των θετικών και των ανθρωπιστικών επιστημών. Χωρισμένο σε τέσσερα διακριτά μέρη, με κείμενα 117 διαφορετικών συγγραφέων, Η γλώσσα της Γης αποτυπώνει τον πλούτο, την ομορφιά και την ικανότητα του πλανήτη να μας συντηρεί. Ο ΦΡΑΝΚ Χ. Τ. ΡΌΟΥΝΤΣ είναι Επίτιμος Πρόεδρος του πανεπιστημίου Κορνέλ. Τιμημένος με το Bigsby Medal της Γεωλογικής Εταιρείας και το Ian Campbell Medal από τη Γεωλογική Εταιρεία της Αμερικής, ο Ρόουντς έχει υπηρετήσει ως Πρόεδρος του Εθνικού Επιστημονικού Συμβουλίου, Πρόεδρος της Αμερικανικής Φιλοσοφικής Εταιρείας και Πρόεδρος του Αμερικανικού Συμβουλίου Εκπαίδευσης καθώς και της Αμερικανικής Ένωσης Πανεπιστημίων. Μεταξύ των γραπτών του περιλαμβάνονται Η εξέλιξη της ζωής, Γεωλογία, Εξέλιξη, Απολιθώματα και Η δημιουργία του μέλλοντος, καθώς και πολλά άρθρα για τη Γεωλογία, την ανώτατη εκπαίδευση και την ιστορία των επιστημών. Ο ΡΊΤΣΑΡΝΤ Ο. ΣΤΌΟΥΝ (1920-1978) ήταν Πρόεδρος του Τμήματος Γεωλογικών Επιστημών του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας. Μέλος στο παρελθόν πολλών επιστημονικών εταιρειών ο Δρ. Στόουν έγραψε πολλά τεχνικά άρθρα για τη Γεωλογική Εταιρεία της Αμερικής, το Journal of Sedimentary Petrology και το Αμερικανικό Ινστιτούτο Μηχανικών Ορυκτολογίας και Μεταλλουργίας. Ο ΜΠΡΟΥΣ Ν. ΜΑΛΑΜΟΥΝΤ είναι έκτακτος καθηγητής στο μάθημα Φυσικών και Περ
Τιμή πώλησης: 18 €