Αναζωογόνηση & Ηρεμία για Μωρά και Μητέρες: Ο φυσικός τρόπος φροντίδας για εσάς και το μωρό σας
Ικανοποίηση για εσάς και το µωρό σας • Περιλαμβάνει εικονογραφημένο, βήμα προς βήμα, οδηγό για βρεφικό μασάζ. • Βελτιώνει τις πιθανότητες για έναν καλό ύπνο στη διάρκεια της νύχτας! Ο ερχομός του νέου μωρού φέρνει μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Ωστόσο, μπορεί επίσης να προκαλέσει άγχος και σύγχυση ως προς τη φροντίδα του μικρού σας θησαυρού. Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, η ολιστική θεραπεύτρια και μητέρα τριών παιδιών Samantha Quinn αποκαλύπτει φυσικές τεχνικές καθησυχασμού, προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι το μωρό σας κάνει μια ήπια μετάβαση από τη μήτρα της μητέρας στην κούνια. Ανακαλύψτε πώς να αναγνωρίζετε τους ήχους του μωρού σας και να διαβάζετε τη γλώσσα του σώματος, ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε σωστά, και πώς να βελτιώσετε τα μοτίβα του ύπνου του μωρού σας. Επίσης, θα βρείτε συμβουλές σχετικά με τα οφέλη του βρεφικού μασάζ μαζί με οδηγίες για τη βήμα προς βήμα τεχνική – οδηγίες-κλειδιά για την ηρέμηση των μωρών. Παράλληλα, υπάρχουν οδηγίες για φυσικές και ολιστικές θεραπείες για τη μητέρα και το μωρό, προκειμένου να προσφέρουν ανακούφιση σε συχνές ασθένειες, εξασφαλίζοντας ότι και οι δύο θα έχετε ηρεμία, υγεία και ευτυχία.
Τιμή πώλησης: 12 €
Ανάπτυξη στην Παιδική Ηλικία (11η έκδοση)
Όπως παραδέχονται όλοι, η Ανάπτυξη του Παιδιού είναι το πιο ακριβές και ενημερωμένο σύγγραμμα στον τομέα του και εκατοντάδες χιλιάδες σπουδαστές έχουν χρησιμοποιήσει τις προηγούμενες δέκα εκδόσεις του. Το δοκιμασμένο στην πράξη σύστημα διδασκαλίας Santrock, με την προσιτή παρουσίαση και τις πολλές εφαρμογές, βοηθά την πλήρη κατανόηση του περιεχομένου. Η πλήρως ανανεωμένη 11η έκδοση περιέχει εκατοντάδες προσθήκες. “Το ύφος (του Santrock) είναι αυστηρά διδακτικό και δημοφιλές στους σπουδαστές. Είναι το κείμενο εκείνο που ο σπουδαστής αρέσκεται πραγματικά να το διαβάζει· αυτή η ποιότητα δεν είναι συνηθισμένη και δεν πρέπει να υποτιμάται.” —Bill Curry, Wesleyan College “Το βιβλίο του Santrock είναι εξαιρετικό. Ο συγγραφέας επέτυχε να συνδυάσει ένα εγχειρίδιο που διαβάζεται εύκολα, με εύληπτο περιεχόμενο και εφαρμογές, και την ευαισθησία στις πολιτισμικές επιρροές επάνω στην ανάπτυξη.” —Winnie Mucherah, Ball State University
Τιμή πώλησης: 98 €
Η Παιδιατρική με μια Ματιά (1η έκδοση)
Η παιδιατρική με μια ματιά ακολουθώντας τη μορφή της εύκολης προς χρήση σειράς “Με μια ματιά”, κάθε διπλή σελίδα περιέχει ένα διάγραμμα, που συνοψίζει τις κύριες διαφορικές διαγνώσεις για κάθε εμφανιζόμενο σύμπτωμα, παράλληλα με το κείμενο που καλύπτει τις πιο σημαντικές παθήσεις και τον τρόπο αντιμετώπισής τους. Για κάθε σύμπτωμα, παρέχονται λεπτομέρειες για το σχετικό ιατρικό ιστορικό και τις εξετάσεις που πρέπει να αναζητά κανείς κατά τη διάρκεια της επίσκεψης. Το βιβλίο αποτελείται από εννέα μέρη, τα οποία καλύπτουν όλο το εύρος της παιδιατρικής. Υπάρχουν διάφορα μέρη για την ανάπτυξη, τα κοινά συμπτώματα, τις οξείες παθήσεις, τα επείγοντα περιστατικά, το νεογέννητο νεογνό, τις χρόνιες ασθένειες και αναπηρίες. Ξεχωριστά κεφάλαια εξετάζουν επίσης την αξιολόγηση του παιδιού, την παρακολούθηση της υγείας του, το παιδί στο σχολείο καθώς και κοινωνικά και οικογενειακά θέματα. H Παιδιατρική με Μια Ματιά ανταποκρίνεται στο πρόγραμμα μελέτης και χρόνου των σπουδαστών της ιατρικής, ειδικευόμενων ιατρών και γενικών ιατρών. Είναι ιδανική ως κύριο ή συμπληρωματικό σύγγραμμα για τις προφορικές παραδόσεις και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την προετοιμασία των εξετάσεων. Οι σπουδαστές της νοσηλευτικής, οι φυσιοθεραπευτές ,επίσης, θα βρουν αυτό το βιβλίο ανεκτίμητης αξίας.
Τιμή πώλησης: 32 €
Εγχειρίδιο Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών
Τρίτη έκδοση του Εγχειριδίου Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, πλήρως ανανεωμένη και ενημερωμένη για να δώσει στον κλινικό έναν απαραίτητο οδηγό αναφοράς για μεθόδους και για τον τρόπο προσέγγισης της περίθαλψης των νεογνών. Το βιβλίο διαιρείται σε τρία τμήματα: ιατρική Περίθαλψη, Τεχνικές και Μέθοδοι, και Συνταγολόγιο, τα οποία έχουν ενημερωθεί με τα τελευταία στοιχεία. Τρία εντελώς νέα κεφάλαια, σελίδες νέου σχήματος και κείμενο δύο χρωμάτων καθιστούν τον οδηγό πιο εύχρηστο και πιο απαραίτητο σ' όσους εμπλέκονται στην εντατική νοσηλεία νεογνών. Χαρακτηριστικά: τρία εντελώς νέα κεφάλαια που καλύπτουν διαγνωστικούς ελέγχους των γονέων, δοκιμασίες για γενετικές και μεταβολικές νόσους και εξωγενείς επιφανειοδραστικούς παράγοντες στο σύνδρομο αναπνευστικής δυσχέρειας· πλήρως ανανεωμένο και ενημερωμένο συνταγολόγιο- καλύτερη οργάνωση του κειμένου για να γίνει πιο εύχρηστο· νέο σχήμα σελίδων με διχρωμία
Τιμή πώλησης: 25 €
ABC από Ενός μέχρι Επτά χρόνων (1η έκδοση)
«Το βιβλίο αυτό είναι εξαιρετικά καλά εικονογραφημένο και ιδιαίτερα χρήσιμο στον κάθε ιατρό που ασχολείται με τα παιδιά» Australian Journal of Emergency Care «Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βιβλίο, ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους ασχολούνται με την υγεία των παιδιών… θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όσων το διαβάσουν λόγω της περιεκτικής του γραφής και της πολύ προσεκτικά διαλεγμένης εικονογράφησής του». New Zealand Medical Journal Το «ABC από Ενός μέχρι επτά χρόνων» είναι απόλυτα καθιερωμένο ως ο τυπικός οδηγός ασθενειών, αναπτυξιακών δυσκολιών και ψυχολογικών προβλημάτων της πρώιμης παιδικής ηλικίας. Κάθε κεφάλαιο περιέχει σύντομες και σύμφωνες με την κοινή λογική συμβουλές για τα προβλήματα υγείας του παιδιού τα οποία αντιμετωπίζουν όσοι εργάζονται στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Στα διάφορα κεφάλαια περιέχονται πληροφορίες για: • Λοιμώξεις του αναπνευστικού • Βρογχικό άσθμα • Πόνος στην κοιλιακή χώρα • Διάρροια • Αναπτυξιακά προβλήματα • Ορθοπεδικά προβλήματα • Υπηρεσίες για τα παιδιά Η 4η έκδοση έχει ανανεωθεί σε πολύ μεγάλη έκταση, με πάνω από 100 νέες φωτογραφίες και ένα καινούργιο μέρος αφιερωμένο στη δερματολογία και τους κνησμούς. Θα εξακολουθήσει να αποτελεί ένα αναντικατάστατο σημείο αναφοράς για τους γενικούς ιατρούς, φοιτητές της ιατρικής, νοσοκόμες, κοινωνικούς λειτουργούς και μαίες.
Τιμή πώλησης: 20 €
ABC του Πρώτου Χρόνου Ζωής
Το παρόν βιβλίο αποτελεί έναν σαφή οδηγό όσον αφορά στη φυσιολογική ανάπτυξη καθώς και στη διάγνωση και αντιμετώπιση των ασθενειών σε νεογνά και βρέφη. Η έκτη έκδοση του ABC του Πρώτου Χρόνου Ζωής αναθεωρήθηκε πλήρως και εκσυγχρονίστηκε ώστε να αντανακλά όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στη φροντίδα των νεογνών και των βρεφών. Υπάρχουν νέα χωρία για την αναγνώριση και την αποτροπή της παχυσαρκίας, που είναι ένα πρόβλημα με αυξανόμενο επιπολασμό. Η ελάττωση των γενικών ελέγχων είχε ως αποτέλεσμα οι γονείς να ζητούν συμβουλές για τα παιδιά τους σε διάφορες ηλικίες. Ένα αναπτυξιακό σχεδιάγραμμα δείχνει το σχετιζόμενο με την ηλικία φυσιολογικό εύρος των διαφόρων δεξιοτήτων και δραστηριοτήτων και επιτρέπει στους οικογενειακούς ιατρούς να προσδιορίζουν, με μια ματιά, για το αν το βρέφος αναπτύσσεται φυσιολογικά ή για το αν η ανάπτυξή του χρήζει περαιτέρω διερεύνησης. Η περίληψη χρήσιμων παραπομπών και διευθύνσεων καθιστά τη νέα έκδοση του ABC του Πρώτου Χρόνου Ζωής μια ανεκτίμητη πηγή γνώσης για γενικούς ιατρούς, μαίες, παιδιατρικές νοσοκόμες, επιθεωρητές υγείας και φοιτητές καθώς και ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα στο βιβλίο του Bernard Valman ABC Από Ενός μέχρι Επτά Χρόνων.
Τιμή πώλησης: 32 €
Master Medicine Παιδιατρική (2η έκδοση)
Η σειρά Master Medicine συγκεντρώνει στα βιβλία της όλες τις βασικές γνώσεις που χρειάζεται να έχει ένα φοιτητής. Ο κάθε τόμος, εκτός από τις γνωστικές πληροφορίες που προσφέρει, περιλαμβάνει και μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων αυτοαξιολόγησης με πλήρεις απαντήσεις. Ο συνδυασμός των παραπάνω εξασφαλίζει στους φοιτητές ένα σύνολο από τεστ που θα τους διευκολύνει στη διαδικασία της μάθησης και στην επανάληψή τους για τις εξετάσεις. Σχόλια αναγνωστών για προηγούμενες εκδόσεις « Το τμήμα με τις ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης και τις αντίστοιχες απαντήσεις είναι εξαιρετικό.» « Όλα τα βιβλία αυτής της σειράς είναι απλά και διαβάζονται εύκολα, παρέχοντας ωστόσο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.» « Ένα άψογο εργαλείο για μάθηση που βασίζεται πάνω σε πραγματικά κλινικά προβλήματα.» « Πολύ καλό – διευκολύνει την κατανόηση και την εκμάθηση των βασικών στοιχείων.»
Τιμή πώλησης: 45 €
Εγχειρίδιο Παιδιατρικής (1η έκδ.)
Είναι μια ολοκαίνουργια προσθήκη στη διευρυμένη σειρά Pocket Essentials. Κάτω από τη συνολική επιμέλεια έκδοσης των Kumar και Clark, αυτή η σειρά παρέχει στους φοιτητές και στους νέους ιατρούς ακριβή, πρακτικά κείμενα πάνω στις μεγαλύτερες ιατρικές ειδικότητες. Τόσο καλά όσο οι βασικές γνώσεις, όλα τα βιβλία της σειράς περικλείουν αναφορές σε έκτακτα περιστατικά, πρακτικές διαδικασίες και ερωτήσεις-απαντήσεις εξέτασης.
Τιμή πώλησης: 32 €
Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων: Θεωρία και Πράξη (1η 'εκδοση)
Το βιβλίο Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων είναι ένα εισαγωγικό εγχειρίδιο, ιδανικό για κάθε επαγγελματία που εργαζεται με παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους στο πεδίο της παιδικής και της εφηβικής ψυχικής υγείας. Ισορροπεί ανάμεσα στη σαφή θεωρητική επεξήγηση και στις διευκρινιστικές ιστορίες περιστατικών, προκειμένου να δώσει στο κείμενο μια ξεκάθαρη εστίαση στο πρακτικό μέρος. Το βιβλίο καλύπτει όλα τα κύρια θέματα πάνω στην ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων, ξεκινώντας από το υποβαθρο για συναισθηματικά και συμπεριφοριστικά προβλήματα, μελετώντας τα μέσα και τα πρότυπα για αξιολόγηση και θεραπεία πριν εξετασθούν τα ιδιαίτερα προβλήματα που εντοπίζονται στα μικρά παιδιά, τα μεγαλύτερα και τους εφήβους. Τα χαρακτηριστικά κλειδιά περιλαμβάνουν: • Ιστορίες περιστατικών για να συνοδεύσουν και να διευκρινίσουν τις έννοιες της θεωρίας • Σαφές θεωρητικό πλαίσιο για κάθε θέμα, παρουσιαζόμενο μαζί με κατανοητές αναφορές για περαιτέρω μελέτη • Ποικιλία στους συγγραφείς με διαφορετικό υπόβαθρο, φέρνοντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από διάφορα επιστημονικά πεδία. Το βιβλίο Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων είναι ένα σημαντικό έργο για κάθε επαγγελματία που εργαζεται με παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους πάνω στον τομέα της ψυχικής υγείας.
Τιμή πώλησης: 36 €